MENÜ

İsmail doğru olanı yaptı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Her görüşe saygı duyarım. Ama, “Caner‘i niye oyundan aldı? Biraz bekleseydi” diyenlere katılmıyorum.

Arkadaş, altı üstü bir taç. Üstelik, Fenerbahçe lehine. Sen Fener’in en büyük kozusun. Niye hakemlerle tartışırsın ki? Anlayana aşk olsun.
Bedavadan bir sarı kart. İsmail hoca ne yapacaktı? Hakemin kırmızı kart göstermesini mi bekleyecekti?
Baktı, Caner‘in sinirli hareketleri devam ediyor, çıkardı.

Sonrası, Caner’in yaptıkları bana göre akıl dışı hareketlerdi. Topu sinirli bir şekilde fırlatması, konuşmaları...

İsmail Kartal, sahada Caner’in bu tepkisini gördü ve de duymazdan gelerek arkasını döndü. Herkes maç sonrası Kartal’dan bu konuda sert bir açıklama beklerken hocanın, “Ben onun ağabeyi, babası gibiyim. Hocasıyım. Bir anlık gafletine veriyorum” demesi ve Fenerbahçe’nin ‘bir aile’ olduğunu vurgulaması... İsmail Caner’i kadro dışı bırakabilir, ağır para cezası verdirir yani işin kolayına da kaçabilirdi. Yapmadı.

İşte büyüklük budur. Fenerbahçe, en büyük deplasman maçını bir puan alarak kapamıştır. İkinci yarıda ezeli rakipleri ile kendi evinde oynayacağı için de şampiyonluğun en büyük adayıdır.

‘Bu maçı alamayız’ demiş
Daha düne kadar, “Prandelli’nin arkasındayım” diyen Abdurrahim Albayrak, Trabzon bozgunundan sonra, “Taraftar haklı. Bu şartlarda Prandelli’nin arkasında durmam zor” şeklinde bir açıklama yaptı. Ülkemizde bir yönetici, “Hocanın arkasındayız, yanındayız, uyum içinde çalışıyoruz” dediği an içimden hep, “Bu da yolcu” demişimdir.

Abdurrahim Albayrak‘ın kadroyu gördükten sonra Ali Dürüst’e, “Bu kadro ile bu maçı alamayız” demesi de bana ilginç geldi. O zaman niye hocayı uyarmadı? Anlamak mümkün değil.
Şaşırdığım bir şey daha var o da şu: Albayrak diyor ki; “Prandelli’ye vaad edilenler inanılmaz. Mukavelesine baksanız kafayı yersiniz. Sözleşmesinde çok ağır maddeler var.”

Adama sorarlar, “Göreve geldiğiniz zaman sözleşmeye hiç bakmadınız mı?” diye. Kısacası Galatasaray’ın işi zor.

Peki tribünler neden boş?


Olmayan futbol, kocaman modern statlar. Ve çoğu maçlarda tribünlerde parmakla sayılacak kadar az seyirci. Yetkililer açıklamış: Passolig 500 bini aştı. O zaman adama sormazlar mı, “Tribünler neden boş?” diye. Passolig kartı alanlar evlerinde hatıra diye saklıyor olmalı. İşin tuhafı parasızlıktan şikayet eden kulüp yöneticileri de bu konuda fazla konuşmuyor. Neden, niçin anlayana aşk olsun.

Volkan’a yapılan büyük ayıp


Volkan’a kim ‘vatan haini’ diye bağırdıysa onları kınıyorum. Bu ülkede 60 kez Türk Milli Takım formasını giymiş bir futbolcuya tribünlerden böylesine cümlelerle tempo tutmak hem büyük ayıp, hem de haksızlık. Kazakistan maçı öncesi durup dururken edilen küfürleri bir düşünün sonra da kendinizi Volkan’ın yerine koyun.

Volkan bir yerde hata yapmıştır.

O gün stadı terk etmeyecekti ve yedek kulübesinde oturacaktı. Olmadı, ne yapalım...

“Milli takıma alınacak mı? Yoksa alınmayacak mı? Fatih Terim bir daha çağırmasın“ çığırtkanlıklarını bir kenara atalım.
Bırakalım da kararı Fatih hoca versin.

YORUM YAZ