MENÜ

Çiviler yerinden oynadı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Eğer Fenerbahçeli yöneticiler Advocaat’a, “Bir yıl daha bizimle çalış” diye teklifte bulunduysa -ki bulundu- o da, “Düşüneyim” diye cevap verdiyse... Ve buna rağmen; Kasımpaşa beraberliğinden sonra, “Benden daha iyisi varsa getirsinler” diye alışılmadık bir çıkış yaptıysa... Durun bitmedi: “Şu an için şampiyonluk çok zor gözüküyor” şeklinde bir ifade kullandıysa... Bu işin çivisi çıkmıştır arkadaş.

Yönetim istifa!

Seyirci gelmiyor. Gelenler de, “Yönetim istifa” diye bağırıyor. Çünkü... -Transferler fiyasko. -Emenike ve Van der Wiel’i satmak istiyorlar, müşteri yok. -Aatif’a, “Trabzon’a git” diyorlar, cevabı ‘hayır’ oluyor. -Van Persie’nin hâlâ ‘fit’ olması bekleniyor. -Futbolcuların gitgellerden başı dönüyor. -Ara transferde kurtarıcı diye sadece Karavaev alınıyor. Kısacası her şey birbirine girmiş. Verilen şampiyonluk sözleri iki yıldır gerçekleşmedi. Üçüncüsü 13 hafta sonra bitecek. Şampiyonluk artık hayal gibi. Hoca eleştiriliyor. Futbolcular yerden yere vuruluyor. Yönetim kiminin görevine son veriyor, kimini satıyor. Kusura bakmayın ama onları göreve getirenler de artık şapkalarını önüne koymalı. ‘İstifa’ diye bir müessesenin varlığını -biraz geç de olsahatırlamaları lazım.

Bu tur geçilmeli

Krasnodar sıradan bir takım. Fener ilk maçta bedavadan yenildi. Fener taraftarı biraz olsun gülmek istiyor. Bu travma bir galibiyetle aşılır. Bugün kırgınlık, kızgınlık günü değildir. Tribünlere koşun. 12. adamın gücünü gösterin.

O maddeyi koyarsan...

Bırakın, “Etik mi-değil mi” tartışmalarını. “Şık mı-Nasıl gider?” diye karşılıklı atışmaları. “Galatasaray’ı hedefe taşır mı-taşımaz mı?” konuşmalarını. Sözleşmesine “150 bin Euro’ya serbest kalır” yerine “1 milyon Euro” yazılsaydı, Galatasaray o parayı zor verirdi. Tudor da Karabük’de kalırdı. Bilmem anlatabildim mi?

Şenol Birol’a...

Rize denince aklıma iki şey gelir. Birincisi Şenol-Birol. İkincisi ‘çay’dır. Şenol Birol rahmetli Birol Pekel ile Beşiktaş’tan Fener’e geldiği gün yer yerinden oynamıştı. O müthiş ikili yıllarca Beşiktaş ve Fener taraftarlarını golleri peş peşe sıralayarak coşturdular. “Şenol-Birol goooll” tezahüratları slogan oldu. İşittim, Şenol rahatsızmış. Geçmiş olsun. Umarım Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği Vakfı, Profesyonel Futbolcular Derneği ve Rize Belediyesi gereken ilgiyi gösterirler.

YORUM YAZ