MENÜ

Cevapsız sorular

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İsmail hoca, "Volkan Demirel’in aldığı cezadan ders çıkardığını düşünüyorum" demiş.

Merak ediyorum;

Arkadaşlarını Alves ile tribününde izleyen Volkan, Mert golleri yiyince acaba “Ben ne yaptım“ diye kendi kendini sorguladı mı, pişman oldu mu?

Merak ediyorum;

Erkan Kaş, Kuyt’ın ayağına öyle bir daldı ki, neredeyse kırılacaktı. Hakem Mustafa İlker Coşkun elini cebine götürdü. Kırmızı beklerken sarı çıktı. Acaba Mustafa bey akşam TV’de o pozisyonu izlerken ne düşündü?

Merak ediyorum;
İsmail Kartal, ”Bir oyuncu transferi istedim başkanımdan. Denedik, zorladık, olmayacağını bana söyledi" diyor. Hocam sendeki kadro geçen yıl şampiyon oldu. Kimi istedin, bari ufak bir tüyo ver.

Merak ediyorum;
Maç 2-2 olmuş. Millet heyecandan tırnaklarını yerken, Diego ceza alanında yere indirildi. Penaltıyı geç, bir sarı kart bile çıkmadı. Nedenini izah edecek birini arıyorum.

Merak ediyorum;

İşte size dört bilinmeyenli bir denklem. Volkan’ın yedeği Mert’ti. Mert’ten sonra gelen isim Ertuğrul. O da Sivas’a kiralık gitti. Karabük maçında Mertiğne ile oynadı. Trabzon maçına kadar Mert iyileşir deniyor. Ancak kafalarda bir soru var. Ya Mert’in o maçta sakatlığı nüksederse... Bu denklemi genç takım kalecisi çözer mi?

Sıra İsmail’de


Yerli hocalardan önce Mustafa Denizli, arkasından Aykut Kocaman Fenerbahçe’yi şampiyon yaptı. Ersun Yanal bu geleneği devam ettirdi. Sıra geldi İsmail’e...

Eğer Fenerbahçe bu yıl da ipi göğüslerse İsmail Kartal, Fenerbahçe’ye dördüncü yıldızı kazandıran teknik direktör olarak tarihe geçer.

Göreve geldiği gün “Bu yükü kaldırır-kaldıramaz” diyenler oldu. Hatta hatta daha ileri gidenlere de rastladık. ”Takımın resmi teknik direktörü Aziz Yıldırım” gibisinden ipe sapa gelmez görüşler yazıldı, konuşuldu.

Bunları söyleyenlere şunu hatırlatırım:

“İsmail Kartal, Aykut hoca ile şampiyonluk yaşadı. Ersun Yanal’la da öyle... Yani iki şampiyonlukta emeği var. Sezon başında ezeli rakibi Galatasaray’ı yenip Süper Kupa'nın sahibi olan Fenerbahçe’nin patronunun da İsmail Kartal olduğunu unutmayalım.

Hazır değili böyleyse!

Karabük maçında Diego 28 dakika oyunda kaldı. İstekli, arzulu ve de attığı paslarla, “Ben bu takımın değişmezi olurum“ mesajını verdi. İstatistiklere göre 31 defa topla buluşmuş, 23 isabetli pas atmış.
Bu kadar kısa sürede istatistiklere göre yüzde 82 başarı oranı yakalayan ve de “Şu an hazır değil“ denen Diego’nun tam kapasite sahaya çıkacağı zaman neler yapacağını kestirmek hiç de zor değil.
Diego şans verildiği taktirde Trabzonsor maçının flaş adamı olur. Hatta daha ileri gidiyorum Fenerbahçe’nin unutulmayan yıldızı Alex’in tahtına oturur.

YORUM YAZ