MENÜ

Biraz insaf

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bakıyorum da... Bir hatalı gol yedi diye Göztepe beraberliğinin faturasını kaptan Volkan’a çıkaranlar var. Kimi yedeğe çekilmesinden yana.

Kimi “Poz verirken, fotoğraf çektirirken gol yedi” diyor. Kimi kalede nasıl durulması gerektiğini söylüyor. Kimi de Kameni’nin hemen kaleye geçmesini tavsiye ediyor. Biraz insaf beyler. Fenerbahçe, 14 yıl sonra Süper Lig’e çıkan Göztepe önünde galip gelecek ne yaptı?

Biri bana bunu söylesin. Lütfen eleştiri yaparken laf ebeliğinden vazgeçelim. Şunu hiç unutmayın: Volkan, Türkiye’de gelmiş geçmiş en iyi kalecilerden biridir. Hâlâ da öyledir.

Van Persie’yi tartışın

Evet, Fenerbahçe, Göztepe önünde iyi değildi. Şunu unutmayın... Giuliano, Soldado bu takıma girecek. Eleştirileri o zaman yapın. Ama durun bir dakika. Fener’de tartışılacak adam Volkan değil, Van Persie’dir. Bu Türkiye’de üçüncü yılı. Bugüne kadar Fener’de dişe dokunur ne yaptı? Biri lütfen söylesin.

Başkan Aziz Yıldırım’ın geçtiğimiz hafta Van Persie için yaptığı konuşmayı bir hatırlayın. Ne demişti: “Van Persie’nin transferinden pişman değiliz. İngiltere’de herkes Van Persie diye bağırıyordu. Kalitesi tartışılmaz ama sakatlığından dolayı oynayamadı. Sakatlığını eski sportif direktör Terraneo bizden saklamış”. Lütfen yorumu siz yapın.

Şaşırdım

Göksel Gümüşdağ “Ayrılacağım” dedi. Toplantıda yanında oturan Dursun Özbek itiraz etti: “Bırakmanız için izin vermiyoruz”. Sonra? Gümüşdağ istifa etti. Şaşırdım. Çünkü anında Dursun Özbek aday oldu. Kulüpler Birliği Başkanlığı koltuğuna oturdu. Galatasaray seyircisi artık ‘istifa’ diye bağırmasın. Özbek, koltuğun tatlı olduğunu gördü. Üstelik taraftarların istediği, arzuladığı transferlerin hepsini yaptı. Tebrikler başkan...

Çok merak ediyorum

Federasyon Arda'yı kadro dışı bırakmıştı. Arda da artık milli takımda oynamayacağını açıklamıştı. Lucescu kendisini ikna etmiş. İyi de yapmış. Ama merak ediyorum; Acaba Arda, Bilal Meşe’den özür dileyecek mi? Uçakta gider çektiklerine “Kusura bakmayın” diyecek mi? Yani bir barış ortamı sağlanacak mı? Yoksa, hiçbir şey olmamış gibi milli formayı giyip sahaya çıkacak mı? Sabırsızlıkla bekliyorum.

YORUM YAZ