MENÜ

Yeni mucizeler gerekecek...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kabul etmek gerekir ki daha iyi olan taraf rakip Hırvatistan’dı ve kazanan da onlar oldu. Oyun ve net pozisyon üstünlüğü, topla oynama süreleri kafa kafaya olmasına rağmen rakip lehineydi. Biz topla oynadığımız sürelerde üretkenlik sıkıntısı yaşarken onlar topla oynadığında özellikle ikinci yarıda net pek çok pozisyon buldular.

İlk maçlar her takım için zordur... Hele bizim gibi bu tip turnuva tecrübesi eksik ve jenerasyon yitirerek katılabilen takımlar için.

Dün iyi bir başlangıç yapamadık. Umarım sonunu iyi getirebiliriz. Fransa’ya getirilen kadronun en iyi milli takım seçimi olduğunu düşünmemekle beraber Fatih Terim’in dün yaptığı oyuncu değişiklikleri yerindeydi. Orta sahada hem Arda’nın hem Oğuzhan’ın çıkması çok verimsiz olan bu alanı biraz toparlama adına yapılmış hamlelerdi. Gerçi Oğuzhan’ın yerine oyuna aldığı Volkan ile ilk dakikadan itibaren didişmeye başlayan Terim, alabileceği verimi minimuma indirdi ama yine de bu hamlesi doğru tercihti.

Bir minik parantez Emre Mor için açalım. Bu genç, “Ben çok şeyler yapabilirim bana daha çok şans verin” der gibi geldi bana. Belki ikinci ve üçüncü maçlarda daha fazla şans verilir hocası tarafından.

Buraya gelirken, mucizeler silsilesine imza atan millilerimiz bakalım buradan da mucizeler ile yoluna devam edebilecek mi?
Umudumuz, beklentimiz, dileğimiz o.

YORUM YAZ