MENÜ

Hakan'ın zaferi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Derbi öncesi böyle bir polemiği beklemiyordum gerçekten. Aklıma bir Galatasaray-Fenerbahçe maçına sayılı günler kala çıkabilecek çok tartışma geliyordu, ama bunu hayal bile edemiyordum.
Derbi öncesi maç yerine ‘Kutlu Doğum Haftası’nın konuşulacağını söyleseler inanmazdım, ama oldu.. Maç gitti, yerine Hakan’ın mesajı geldi.
Hakan Şükür, maça birkaç gün kala taraftara mesaj verdi: “Olay çıkartmayın, Kutlu Doğum Haftası’na yakışır şekilde maçı izleyin.” Bu mesaj nereden bakarsanız bakın enteresan bir mesaj.. Peki Hakan ne yapmak istedi?
Gerçekten kendisinin de bir gün sonra yinelediği gibi, taraftara yönelik masum bir mesaj mıydı bu? Yoksa kasıtlı bir eylem mi?
Neden vurguyu Kutlu Doğum’a yaptı da, “Bu hafta 23 Nisan haftası, maça gelenler çocuklarımıza iyi örnek olacak davranışlarda bulunsun” demedi?
Tepki gelmesini beklemiyor muydu? Yoksa tepki gelsin diye mi söyledi?
Neden yaptığını en iyi elbette kendisi biliyordur, ama bu açıklamadan sonra Hakan’ın Galatasaray’da en az bir yılı daha garanti altına alınmıştır kendisi tarafından.
Başkan’ı tarafından yapılan önümüzdeki sezonun planları içinde bulunmayan yıldız, şimdiden yeni sezonda kadrodaki yerini ayırtmıştır.
Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Galatasaray, “Kutlu doğum yorumu yüzünden gönderildi” tartışmasına girmek istemeyecektir. Çünkü hâlâ oynamak isteyen Hakan, bu sezon sonu gönderilirse, belli bir kesim tarafından ‘İşte bu yüzden gönderildi’ kampanyasının açılacağı da, gün gibi aşikârdır.
O yüzden zafer Hakan Şükür’ün olmuştur... Bana göre önümüzdeki yılını, gönderilirse de kendi kesiminin kahramanı olmayı garanti altına almıştır.

YORUM YAZ