MENÜ

Hadi Devam

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Umutlarımızı başkalarının ellerine teslim edip, son güne kadar beklemeye hak kazandık ya, bu bile yeter diyeceğim ama içim el vermiyor. Dün çok mu iyiydik de kazandık
derseniz, cevabım hayır. İlk maçlara oranla daha mı iyiydik, derseniz yüzde yüz evet. 1-0 ile 2-0 arasında geçen zamanda ilk maçların ve yaşananların verdiği tedirginlik ne yazık ki futbol oynamaktan ziyade, Çek ataklarına dayanma içgüdüsü olarak sahaya yansırken, özellikle ceza sahasına ya pılan ortalarda fizik gücü ve hava hakimiyeti yüksek rakip karşısında büyük sıkıntılar yaşamamıza neden oldu.

Bu anlarda biraz da şansımızın yardımı ile direnirken, direndikçe güçlendik, güçlendikçe morallendik ve 2-0’dan sonra da çok daha iyi olduk. Bu takıma moral lazımmış, o morali de Emre Mor verdi. Belçika ile İtalya veya Macaristan bizi ileri iter de devam edebilir miyiz bilemem ama bildiğim ve gördüğüm şu ki; Türk Milli Takımı iyi bir futbolcu kazanmadı, büyük bir futbolcu kazandı. Dortmund’a transfer olarak doğru bir kariyer planlaması yapan bu çocuk, ilerki yıllarda onu izleme şansı bulanlara torunlarına anlatacak hikayeler çıkarttırabilir.

Bugün büyük bir gün, İtalya ve Belçika rakiplerine yenilmezse veya Macaristan, Portekiz’i devirirse, bir üst tura çıkış biletini alacağız. Biz bitti dedik ama onların bize hadi devam demesini bekleyeceğiz. Dünkü maçta ellerinden gelen bütün gayreti gösteren futbolcularımızı tebrik ediyorum. Zaten herkesin istediği de buydu.

Gayret.

YORUM YAZ