MENÜ

Şenol Güneş gerçeklerin üstünü örtemiyor…

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde her geçen gün kan kaybediyor. Elindeki birçok forvet oyuncusunu elinin tersiyle iten Şenol Güneş, bütün Türkiye’nin protesto ettiği Burak Yılmaz’ı kurtarıcı olarak sahaya sürüp, yine bütün Türkiye’nin gözü önünde yaptığı hatayı gidermek bir yana hata üstüne hata yapıyor. Hatalar onların düzeltilmesi için yapılır. Ancak Şenol Güneş hatayı takımı daha da bozmak için yapıyor.

Haberin Devamı

Şenol Güneş’in elinde en azından iki takıma yetecek kadar santrfor varken Negredo’yu gönderdi, Love’u kendi aldığı halde kısa süre sonra onun da yüzüne bakmaz oldu. Buna karşın, “benim birinci santrforum” dediği Larin’den vazgeçti. Gene de elinde Güven ve Mustafa Pektemek var. Ama Şenol Güneş’in özyapısında sorun yokken sorun çıkartmak vardır. Bunca santrfora karşın bir de Trabzonspor dışında oynadığı hiçbir takım ile kimyası uyuşmayan Burak Yılmaz’ı aldı. Tribünler “olmaz” ama o “inadım inat” diyor. Güneş, Beşiktaş’ı futbol oynayan bir takım olmaktan alıp “santrfor sorunu yaratan” bir takım haline dönüştürdü.

Haberin Devamı

Aslında bütün bunların hepsi Beşiktaş ile yolları çoktan ayrılmış olan Şenol Güneş’in son çırpınmalarında başka bir şey değil. Dün akşam itibarı ile tutkunu olduğu Quaresma ile de büyük olasılıkla yolları ayrıldı. Düşmeme mücadelesi veren Erzurumspor’dan bir puanı yine uzun zaman yok saydığı Dorukhan’ın kafa vuruşuyla kurtardı. Elimizdeki gerçek, Şenol Güneş’in, mecburiyetten oynatmak zorunda kaldığı Dorukhan’ın kendini göstermesidir. Hayali varsayım ise Güneş’in Dorukhan’ı parlatmasıdır. Şenol Güneş ne kadar gerçeklerin üstünü örtmeye çalışsa da, gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.

Her şey bir yana, bir teknik direktör henüz ilk yarıda sakatlanan bir stoperin yerine ikinci santrforu oyuna alamaz. Bu da onun oyuna ilişkin hiçbir planının olmadığını göstermektedir Her şeyi kendisi ve Burak Yılmaz için yaptığı çok açıktır. Burak Yılmaz’ı kurtararak kendini temize çıkartacağını sanıyor ama artık çok geç…

YORUM YAZ