MENÜ

Yeni başlangıç için!

Abone Ol Google News

Aslan’da en büyük sorun orta sahada. Bireysel performansların düşük olmasının yanı sıra organizasyonda da ciddi sıkıntılar var. Ancak Nzonzi ilk maçındaki oyununu oynarsa, etrafındaki isimler de üzerine düşeni yaparsa Terim’in öğrencileri yeni bir başlangıç yapabilir.

Haberin Devamı

Sezona Denizli yenilgisiyle başlayıp, TT Stadı’nda Konya ile berabere kalan Aslan lige büyük hayal kırıklığıyla başladı. Sarı- Kırmızılılar kazanırsa toparlanmak için zaman kazanacak ama aksi bir sonuçta psikolojik olarak takımda önemli sorunlar olacaktır. İlk iki maçta pozisyona girmekte zorlanan Fatih Terim’in takımında en büyük sorun orta alanda yaşanıyor. Bu bölgede bireysel performans düşüklüklerinin yanı sıra organizasyonda ciddi sorunlar var. Stoperlersağlambasmalı Düzeltilmesi gereken bölge öncelikle burası. Nzonzi ilk maçındaki oyununu oynarsa etrafındaki yaratıcı isimler üzerine düşeni yaparsa Terim’in takımı yeni bir başlangıç yapabilir. Tabi bunun yanı sıra Luyindama-Marcao ikilisinin ayakları yere basmalı. Sezona çok kötü başladılar. Belki de bunun en büyük nedeni ‘formayı garanti’ görmeleri. Kayseri’nin direneceğini ön görürsek Galatasaray’ın orta alanındaki oyunu skoru belirleyecektir.

Haberin Devamı

KISA MESAJ

Galatasaray sezon başı olmasına karşın kırılma maçlarından birine çıkıyor. Aslan burada takılırsa çok zor günler yaşar.

Bu istatistiğe dikkat!

Galatasaray, Kayserispor’u son dört maçta en az üçer gol atarak mağlup etti.

Ön plana kim çıkar?

Bu mücadelede tek bir oyuncunun çabası yetmeyebilir. Buna rağmen Nzonzi, Babel ve Feghouli’nin sonucu belirlemede büyük katkısı olur.

YORUM YAZ