MENÜ

Umutlu olmak zor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ukrayna ile son derece kritik bir maça çıkan Milli Takımımız’da, Lucescu sürpriz bir kadro ile sahaya çıktı. Arda’yı yedek bırakan tecrübeli hoca, Tolga’ya ilk onbirde şans verdi. Maçın ilk anından itibaren baskılı oynayan Ukrayna, topa hakim olan taraftı. Ev sahibi ekip kanatları iyi kullanırken attıkları yüksek ortalarda gol aradılar.

Bekler çok aksadı

Millilerimiz ise orta alanda organize olamayınca, hücuma çıkamadık. İsmail’in ve Şener’in aksadığı savunmamız, rakibe bu bölgelerden atak yapma şansı tanıdı. 18. dakikada Yarmolenko ceza sahası içerisinde topla buluştu. Yıldız oyuncu düzgün bir vuruşla topu ağlarımıza gönderdi: 1-0. Yarmolenko 42. dakikada bir kez daha sahneye çıktı, ceza sahasında son derece rahat hareketlerle farkı ikiye çıkarttı: 2-0. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Orta alan olmayınca

Lucescu ikinci yarıda Oğuzhan ve Arda’yı oyuna dahil ederek daha atak oynamak istese de, başarılı olamadı. Orta alanda yine çok hata yapınca gol bulmamız da imkansız oldu. Nitekim bulamadık da! Ukrayna’ya 2-0 yenilirken asıl kötü olan, Hırvatistan maçı için de umutlu olunacak bir futbol sahaya koyamadık. Bu maçta her ne kadar hakem hataları sonuca etkili olmuş olsa da sahada takım olmaktan çok uzak bir görüntü sergiledik. Hırvatistan maçını yenmemiz şart ancak salı günü işimiz gerçekten çok zor. Grupta artık ipler bizim elimizde değil.

YORUM YAZ