MENÜ

Tudor böyle istedi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Haftanın en önemli maçında lider Galatasaray, ikinci sıradaki Başakşehir’e konuk oldu. Galatasaray’da cezalı oyuncular Serdar ve Feghouli forma giyemezken, Başakşehir’de Emre ve Mahmut sakatlığı, Caiçara cezası nedeniyle kadroda yer almadı.

Latovlevici etkisi!

Maçın başında oyunda hakimiyetini kuran Galatasaray, orta alandaki baskısıyla topa hakim oldu. Başakşehir savunmasına önde basarak, geriye doğru iten Sarı- Kırmızılılar bu bölümde topu son bölgeye iletemedi. 15. dakikadan sonra ise Başakşehir dengeyi kurdu ve ataklarını sıklaştırdı. Ev sahibi ekip kanatları kullanırken özellikle Latovlevici’nin görev yaptığı bölgeyi iyi kullandı. 25. dakikada serbest vuruştan ceza sahasına gelen ortaya kafayı vuran Attamah topu ağlara gönderdi: 1-0. İlk şutunu 31. dakikada atan Galatasaray, Eren’le gole yaklaştı. 42. dakikada ise Visca yine Latovlevici’nin kanadından ortaladı, bu kez Adebayor kafayı vurdu ve top ağlara gitti: 2-0. Yediği iki yan top golü ile Galatasaray soyunma odasına 2-0 yenik gitti.

Yine basit gol

Galatasaray ikinci yarıya daha iyi başladı. Sarı-Kırmızılılar bu bölümde temposunu da yükseltti. 55. dakikada Latovlevici ortaladı, Gomis kafayı vurdu ve fark bire indi: 2-1. Aslan bu golle umutlansa da, sevinci uzun sürmedi. 58’de savunmanın uzaklaştıramadığı ve amatörce hatalar zinciriyle yaptığı pozisyonda, Adebayor topu ağlara gönderdi: 3-1. 70. dakikaya 3-1 mağlup giren Galatasaray’da Tudor oyun ve skordan memnun olacak ki, oyuna müdahale etmedi! 76’da Maicon, Elia’yı ceza sahasında düşürünce, hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Adebayor farkı üçe çıkarttı: 4-1. Son sözü ise 89. dakikada Kerim Frei söyledi ve skoru 5-1’e getirdi. Bu aynı zamanda maçın da skoru oldu. Tudor hem tercihleri hem de yapmadığı müdahalelerle skorun belirleyicisi oldu. Takımı her dakika oyundan düşerken, Hırvat çalıştırıcı maçı sadece izledi. Bu hezimet sonrası Tudor’un kredisi bitme noktasına geldi.

YORUM YAZ