MENÜ

Trabzonspor terlemeden

Abone Ol Google News

Sezonun en kritik maçında Galatasaray, Trabzonspor’u konuk etti. Her iki takımın da kazanmaktan başka çaresi olmayan mücadele tempolu başladı.

Haberin Devamı

Feghouli dengeyi değiştirdi

Her iki takım da orta alanı hızlı ataklarla geçmeyi başardı. Galatasaray savunma arasına derinlemesine toplarla pozisyon ararken, Trabzonspor kanatları zorladı. Galatasaray oyun olarak az da olsa öne geçtiği maçta; Feghouli, Da Costa’ya yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kart gördü. Feghouli’nin böylesi hayati bir maçta yaptığı sorumsuz hareket akıl alır gibi değildi. 41. dakikada Donk’un Sörloth’a ceza sahasında yaptığı müdahale sonrası Cüneyt Çakır ‘VAR’ sonrasında penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına geçen Sosa topu ağlara gönderdi: 0-1.

Sosa damga vurdu

Fatih Terim ikinci yarıya Mariano-Linnes, Ömer-Sekidika değişikliği ile başladı. İkinci yarıda her iki takım da tempoyu düşürdü. Zaman zaman tempo artar gibi olsa da futbol kalitesi çok altlarda kaldı. 70. dakikada Sosa ortaladı, Novak kafayı vurdu top ağlara gitti: 0-2. 74’te Abdülkadir’in şutu Marcao’ya çarpıp kaleye giderken, Okan çok klas bir kurtarışa imza attı. Kalan bölümde Galatasaray değişikliklere gitse de oyun anlamında bir gelişim olmadı. Uzatma anlarında Hüseyin, Taylan’ı düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Seri farkı bire indirdi: 1-2. İki dakika sonra ise Sörloth skoru belirledi: 1-3.

Haberin Devamı
YORUM YAZ