MENÜ

Son kurban Nazifoğlu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Florya’daki iletişim ve kordinasyon boşluğunu doldurmak amacıyla göreve getirilen Levent Nazifoğlu iyi bir başlangıç yapmasında rağmen görevde uzun süre kalmayı başaramadı. Kardeşi Mehmet Özbek’in Florya’da olması nedeniyle eleştirilere maruz kalan Dursun Özbek, Levent Nazifoğlu hamlesi ile aslında bu eleştirilerden kurtulmayı hedeflemişti. Nazifoğlu’nun göreve geldiği ilk günlerde kötü bir performans gösterdiği söylenemez. Fakat Nazifoğlu, zaman geçtikçe birbiriyle çelişik ifadeler kullanmaya başlayınca önce camiada sonra da yönetim içerisinde rahatsızlıklar oluşmaya başladı.

Tercihi Narman oldu

Bu rahatsızlıklar yüksek sesle dile getirilmeye başlayınca, Nazifoğlu bu kez camiayı da hedef alan açıklamalarda bulundu. Son olarak Galatasaray’ın önde gelen taraftar grubu hakkında konuştukları önce taraftarla sonra da yönetici Alper Narman’la bağları tamamen koparttı. Dursun Özbek’in, Narman’a sahip çıkması ile de Levent Nazifoğlu dönemi sona erdi. Göreve geldiği günden beri yönetimsel ve sportif anlamda skandallara imza atan Dursun Özbek’in son kurbanı Levent Nazifoğlu oldu aslında. Yola çıktığı birçok yöneticisinin istifa etmesi ile zor durumda kalan Özbek’in bir yöneticisini daha kaybetmeye göze alamadığı ortada.

Çünkü yönetilemiyor...

Galatasaray’da bu zihniyet devam ettikçe Levent Nazifoğlu son kurban olmaz. Özbek yönetiminde geçen sürede bunca teknik direktör bunca yönetici neden istifa ettiyse Nazifoğlu da bu sebepten görevi bıraktı. Bunun nedeni ise Galatasaray’ın hiçbir anlamda yönetilemediği. Özbek ve yönetimi koca camiayı yönetmiyor sadece idare ediyor. Öyle görülüyor ki bunlar daha iyi günler.

YORUM YAZ