MENÜ

Sinan'ın gecesi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Konyaspor karşısına kazanan kadroyu bozmadan çıkan Fatih Terim, orta alanda Donk-Selçuk ikilisine görev verdi. Fernando ise yedekler arasındaydı.

Aynı hata, aynı gol!

Konyaspor maça hızlı başladı ve 2. dakikada golü buldu. Serbest vuruştan gelen topa kafayı vuran Moke topu ağlara gönderdi: 0-1. Galatasaray bu sezon yediği bir çok golün bir benzerini yine kalesinde gördü. Golden sonra toparlanan Galatasaray, rakibi üzerinde baskıyı kurdu. 20. dakikada Selim ceza sahası içinde topa elle dokundu, hakem penaltı noktasını gösterdi. Gomis’in vuruşunu Serkan kornere tokatladı. Galatasaray son bölümde Feghouli ve Maicon ile gole çok yaklaşsa da, skor değişmedi ve Konyaspor soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Değişiklikler sonuç verdi

Galatasaray ikinci yarıya Mariano-Linnes ve Donk-Sinan değişikliği ile gitti. Bu değişiklikler kısa sürede sonuç verdi. Sarı- Kırmızılılar 60’tan sonra daha atak oynamaya başladı. 69. dakikada Sinan ortaladı, Gomis kafayı vurdu ve skora denge geldi: 1-1. Bu golden birkaç dakika sonra ise Belhanda çok net bir fırsattan yararlanamadı. Terim’in öğrencileri oyunu üçüncü bölgeye yığdı. 86. dakikada ilk golün asistini yapan Sinan, jeneriklik bir gol attı: 2-1. Galatasaray bu skorla üç puanı alırken, derbi öncesi büyük moral buldu.

YORUM YAZ