MENÜ

Rodrigues'in dönüşü

Abone Ol Google News

Milli aranın ardından Kasımpaşa’yı ağırlayan Galatasaray’da Fatih Terim geniş çaplı bir rotasyona gitti. Bu değişikliklerde hafta içi Lokomotiv Moskova ile oynanacak olan maç baş etken oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray topa hakim olan taraftı. Hızlı ataklarla rakibinin üzerine giden Sarı-Kırmızılılar, Rodrigues ile etkili oldu. Terim’in takımı, Kasımpaşa’yı kendi yarı alanında tuttu. Kasımpaşa ise ilk yarının son bölümünde atağa çıkmaya çalışsa da, bunda başarılı değildi. Galatasaray ilk yarıda oyuna hükmetse de, son bölgeye geçişte sorun yaşayınca, skoru değiştiremedi. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Nefis tempo

İkinci yarıda tempo iyice arttı. Kasımpaşa da daha fazla ileri çıkınca, seyir zevki açısından kalite arttı. Sonunda Rodrigues sahneye çıktı. 55. dakikada serbest vuruşta ortayı yaptı, Eren karambolde golü buldu: 1-0. 58’de ise Ndiaye asisti yaptı, golü ise Rodrigues attı: 2-0. Yıldız futbolcu iyice coştu, 65’te jeneriklik bir gol daha attı: 3-0. 76’da Ozan rakibini ceza sahasında düşürünce hakem penaltıyı gösterdi. Atışı kullanan Diagne farkı ikiye indirdi: 3-1. 77’de ise Sinan’ın kornerden ortasına Serdar kafayı vurdu ve top ağlara gitti: 4-1. Bu gol aynı zamanda maçın skoru oldu. Galatasaray, Rodrigues’in yıldızlaştığı maçta rakibini farklı mağlup ederek, liderlik koltuğuna tekrar oturdu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ