MENÜ

Orta sahaya dikkat

Abone Ol Google News

Yoğun bir sezon başı kampını geride bırakan Galatasaray, Konya’da Akhisar ile karşılaşacak. Bu final öncesi hazırlık maçları yapan Sarı-Kırmızılılar’ın tam olarak hazır olduğu söylenemez. Savunmada ve özellikle orta alanda aksaklıklar yaşayan Fatih Terim’in takımı PSV, Valencia ve AEK maçlarında ciddi sorunlar yaşadı. Aslan kağıt üzerinde açık ara favori görünse de böylesi finallerde birçok sürprize tanıklık ettik. Rakibine oranla çok daha iyi bir kadrosu olan Galatasaray’da Belhanda, Maicon ve Gomis her zamankinden daha fazla mücadele etmeli. Özellikle orta alanın pres yükü sadece Fernando’ya bırakılmamalı. Bu bölge tüm oyuncularıyla mücadele etmek zorunda. Türkiye’nin finalleri en iyi oynayan takımı olan Galatasaray işi sıkı tutar ve kendi oyununu oynarsa müzeye bir kupanın daha gelmesi zor değil.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat!

Cim Bom Süper Kupa’da 7 maça çıktı, 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi elde etti, 8 gol atarken kalesinde 5 gol gördü ve bu kupayı toplamda 5 kez müzesine götürdü.

Ön plana kim çıkar?

Haberin Devamı

Kampın en formda ismi Rodrigues, finalin kilit ismi konumunda. Takımını hücuma çıkarma konusunda son derece başarılı olan yıldız oyuncu, göstereceği performansla takımının bir kupa daha kazanmasını sağlayabilir.

YORUM YAZ