MENÜ

Önde pres ve baskı 3 puanı getirir

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası’nda Konyaspor’u 4-1 yenen Galatasaray bu galibiyetle moral buldu. Zirve yarışında hata yapma lüksü kalmayan Sarı-Kırmızılılar, maçın ilk dakikasından itibaren golü arayacaktır. Terim’in öğrencileri, orta alanı kalabalık tutarak baskı ve önde pres ile Antalyaspor’u kendi yarı alanına hapsetmek isteyecektir. Bunun için de Selçuk, Feghouli ve önde de Belhanda’ya önemli iş düşecek. Taraftarı önünde daha etkili oynayan Galatasaray’da Muslera’nın cezası nedeniyle kalede Carrosso’nun görev yapması muhtemel. Tecrübeli eldivenin ortaya koyacağı performans sonuca direkt etki edebilir. Fatih Terim yönetiminde her geçen hafta daha iyi bir futbol oynamaya başlayan Galatasaray’ın taraftarı önünde Antalya engelini aşması zor görünmüyor.

KISA MESAJ:

Galatasaray’ın Türk Telekom Stadı’ndaki en büyük avantajı taraftarı... Sarı-Kırmızılılar için Antalya maçı kağıt üzerinde kolay gibi gözükse de rakibin kritik durumu, kolay teslim olmayacağını gösteriyor. Hem taraftar hem de oyuncular 90 dakika boyunca sabırlı olmalı.,

Ön plana kim çıkar?

Kupadaki Konyaspor maçına damga vuran Belhanda, Antalya karşısında da Terim’in en büyük kozu olacaktır. Son haftalarda performansını yükselten yıldız oyuncu daha fazla sorumluluk alıyor. Bu maçta orta alanda rakibe yapılacak baskı, onunla başlayacaktır.

YORUM YAZ