MENÜ

Mücadele yoksa puan zor

Abone Ol Google News

Bu sezon bir türlü istikrarı yakalayamayan Galatasaray çok zorlu bir deplasmana çıkıyor. Ligin formda ekiplerinden Trabzonspor’a konuk olmak her zaman zorken bir de bu kadar fazla sakat ve formsuz oyuncu ile Sarı-Kırmızılılar’ın işi her zamankinden güç olacak. Geride kalan maçlarda genelde son bölümlerde fiziksel düşüş yaşayan Galatasaray’ın bu mücadelede 90 dakika ayakta kalması gerekiyor.

Haberin Devamı

Bir diğer gerçek de yüksek temponun Trabzonspor’un lehine olacağı. Fatih Terim’in takımı sakin kalmak zorunda. Özellikle bu sezon takıma katkı veremeyen Mariano, Nagatomo, Feghouli ve Belhanda gibi isimler sahada oldukları takdirde çok daha fazla mücadele etmek zorundalar. Vasat bir mücadele Trabzon’dan bir puan dahi almaya yetmez. Olası bir mağlubiyet Galatasaray’da üç puan kaybının yanı sıra takım içindeki sorunları derinleştirebilir.

Kısa mesaj

Galatasaray’ın Trabzon’dan istediğini alabilmesi için 90 dakika ayakta kalması gerekiyor. Fizik kalitesi açısından Trabzonspor’un önde olduğu kesin. Özellikle orta alanın performansı sonuca direkt etki edecektir.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Son haftalarda toparlanan Lemina, takımına önemli katkılar yapıyor. Bu maçta da Galatasaray adına fark yaratabilecek isimlerin başında geliyor.

YORUM YAZ