MENÜ

Leipzig maçında sorun belli oldu

Abone Ol Google News

Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Florya’da geçiren Galatasaray, ikinci kamp dönemi için Avusturya’yı seçti. Sarı-Kırmızılılar hem konaklama hem de çalışmalarını sürdüreceği alanlar için doğru bir tercih yapmış. Kampta ilk dikkatimi çeken nokta Bartelli oldu. İtalyan kondisyoner disiplinli olduğu kadar oyuncularla çok iyi bir diyalog kurmuş. Şu an için takımın fiziki durumu iyi görünüyor.

Haberin Devamı

Orta sahaya takviye

Dikkatimi çeken bir diğer nokta ise Babel ve Jimmy Durmaz’ın uyum sürecini çok çabuk aşmış olması. Özellikle Babel hem fiziksel anlamda hem de adaptasyon anlamında çok iyi durumda. Fatih Terim onu birkaç bölgede kullanacaktır. Fakat bunların yanı sıra orta alan altı ve sekiz numara pozisyonlarında sorunlu. Seri transferi her ne kadar gerçekleşmiş olsa da bu bölgeye en az bir takviye daha yapılması gerekir. Mümkünse bu sayı ikiye çıkartılmalı.

Seri tam isabet

Zaman zaman hem yazılarımda hem de yorumlarımda Mustafa Cengiz ve yönetimini eleştirdiğim oldu. İlerleyen süreçte doğru bulmadığım şeyleri elbet yazacağım fakat Seri transferi için alkışı hakettiler. Zor bir süreci kısa sürede çözdüler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ