MENÜ

Kara gece

Abone Ol Google News

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son maçında Paris Saint German’a konuk oldu. Sakat ve kadroya yazamadığı birçok oyuncusu olan temsilcimiz bu zorlu karşılaşmaya oldukça zor şartlarda çıktı. Özellikle forvet konusunda ciddi sorunlar yaşayan Fatih Terim, Emre Mor’u en uçta oynatırken hazır olmayan Falcao’yu yedek soyundurdu. Sarı-Kırmızılılar oyunun başında orta saha ve savunmasını bir birine yakın tutarak yardımlaşmayı üst seviyede yaptı. Bunu da oyunun ilk bölümlerinde başarıyla gerçekleştirdi. Fakat 20. dakikadan sonra PSG’nin baskısı arttı. Ev sahibi takım kanatları iyi kullandı. 23’te Mbappe vurdu Muslera golü önledi.

Haberin Devamı

Rakibini durduramadı

32. dakikada ise Mbambe çıkardı Icardi golü buldu: 1-0. İki dakika sonra Sarabia ceza sahası sağ çaprazından vurdu top bir kez daha ağlarımıza gitti: 2-0. Maçın başındaki disiplinli oyununu ve yardımlaşmasını sürdüremeyen Galatasaray bu iki gole engel olamadı. Fransız temsilcisi ilk yarıyı 2-0’lık üstünlükle kapattı. Galatasaray ikinci yarıya son derece kötü başladı. Hem takım olarak hem de bireysel olarak dip yapan temsilcimiz rakibini durduramadı.

Haberin Devamı

Kariyerinin en rahat maçı!

46. dakikada Mbambe ceza sahasında Neymar’a çıkarttı. Yıldız oyuncu golü yapmakta zorlanmadı: 3-0. 62’de bu kez Neymar pası verdi Mbappe golü yaptı: 4-0. 82’de Donk ceza sahasında Mbappe’yi düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Cavani farkı beşe çıkarttı: 5-0. PSG’nin yıldız oyuncuları Mbappe ve Neymar belki de kariyerlerinin en rahat maçlarından birini çıkarttı. Maçın sadece ilk 20 dakikalık bölümünde takım olabilen Galatasaray oyunu tamamen rakibine teslim etti. Paris her anlamda üstün olduğu maçtan 5-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

YORUM YAZ