MENÜ

Kadıköy'de ses çıkmadı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligin kaderini belirleyecek kritik maçta Fenerbahçe ve Galatasaray, Kadıköy’de karşı karşıya geldi. Aykut Kocaman bu zorlu maçta Soldado’ya forvette görev verirken Valbuena yine yedekler arasındaydı. Fatih terim ise Donk’u keserek uzun bir aradan sonra Fernando’yu ilk 11’de kullandı.

Risk almadılar

Her iki takım da maça temkinli başlarken savunma güvenliğini ön planda tuttu. Sarı-Lacivertliler yan toplarla pozisyon ararken Fatih Terim’in takımı kendi sol kanadını kullanmayı tercih etti. Orta alanda karşılıklı pas hatalarının fazlalığı ilk yarının pozisyon açısından kısır geçmesine neden oldu. İki ekibin de risk almaktan çekindiği ilk kırk beş dakika 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı.

Tempo artsa da..

İkinci yarı hem Fenerbahçe hem de Galatasaray oyunu daha uzun mesafede oynadı. Galatasaray, Feghouli ve Gomis ile gole yaklaşsa da sonuç alamadı. Kanat ortaları ile skor aramaya devam eden ev sahibi takımda Aykut Kocaman 72. dakikada Dirar-Fernandao değişikliğine giderek çift forvete döndü. Terim ise bu hamleye Selçuk’un yerine Tolga’yı oyuna alarak takımının boyunu uzattı. Son bölümde Fenerbahçe daha etkili gözükse de gol bulmayı başaramadı. 89. dakika Maicon’un serbest vuruştan kullandığı top direğe çarpıp auta gidince karşılaşma golsüz sonuçlandı.

YORUM YAZ