MENÜ

Kader adamları!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Büyük maçlarda sorumluluk alan Selçuk, böylesi derbileri çok seviyor. Kaptan, bu önemli maçın kilit isimlerinden biri olacak. Derbinin kaderini ise Wesley Sneijder belirler. Kaleci Muslera’ya da büyük iş düşecek.

1 - Fernando Muslera: Takımın liderlik koltuğunda oturmasında büyük pay sahibi olan Muslera böylesi maçlarda çok daha farklı oynuyor. Başarılı kaleci Galatasaray’ın en büyük sigortası durumunda.

55 - Sabri Sarıoğlu: Formayı kaptıktan sonra kimseye bırakmayan Sabri formunu istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Tecrübeli oyuncuya bu maçta defansta olduğu kadar hücumda da çok iş düşecek.

26 - Semih Kaya: Uzun süren sakatlığından kurtulan Semih, derbide ilk 11’de forma giyecek. Başarılı oyuncunun hafif ağrıları olsa da derbi saatine kadar tam olarak hazır hale gelecek.

21 - Aurelien Chedjou: Ligin en formda savunmacısı olan Chedjou takımına büyük katkı yapıyor. Tecrübesi ve kalitesiyle Hamza Hamzaoğlu’nun kadroya ilk yazdığı isimlerden.

29 - Olcan Adın: Yakaladığı müthiş çıkışla formayı kaptı ve kimseye vermedi. Savunmanın solunda her geçen gün daha iyi oynayan tecrübeli oyuncuyu zorlu maçta ataklarda sık sık göreceğiz.

8 - Selçuk İnan: Maestro kendine geldi. Büyük maçlarda daha fazla sorumluluk alan Selçuk böylesi maçları çok seviyor. Yıldız oyuncu maçın kilit adamlarından biri olacak.

6 - Blerim Dzemaili: Melo’nun yokluğunda can simidi oldu. Kupa maçında hazır olduğunu gösterdi. Tecrübeli oyuncu kendisi için de kadar maçı olacak derbide savunma ağırlıklı oynayacak.

23 - Yasin Öztekin: Hamza Hamzaoğlu ile yeniden doğan Yasin formayı adeta söktü aldı. Sneijder ile müthiş bir uyum yakalayan tecrübeli oyuncu sol kanatta çok mücadele etmek zorunda.

4 - Hamit Altıntop: Tecrübeli oyuncu tam zamanında form tuttu. Melo’nın sakatlığında orta alanda iyi bir performans gösteren Hamit, Hamza hocaya nefes aldırdı. Bu kez orta sahanın sağında görev alacağa benziyor.

10 - Wesley Sneijder: Galatasaray’a geldiği günden bu yana en iyi formunu yakalayan Sneijder derbinin kaderini belirleyecek. Hollandalı yıldız bireysel performansıyla bile tek başına maçı alabilir.

17 - Burak Yılmaz: Sakatlık onun iştahını kabarttı. Ofsayt sorununu aşan Burak bu derbide çok can yakabilir. Haftalardır kendisini bu maça hazırlayan golcü oyuncu Kadıköy’de resital sunmaya hazırlanıyor.

YORUM YAZ