MENÜ

İnanırlarsa zor değil

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligde havlu atan Galatasaray’da Türkiye Kupası’nda alınan galibiyet takıma moral vermiş. Dün bir bölümü açık olarak yapılan antrenmanda ilk dikkat çeken detay, tüm oyuncuların neşeli olmasıydı. Mustafa Denizli tüm detaylarla bizzat kendisi ilgilenirken, büyük emek sarf ettiği gözlerden kaçmadı. Tecrübeli çalıştırıcı antermanın bütün bölümünde hem oyuncularıyla hem de fiziki koşullarla kendisi ilgileniyor.

Burak defteri kapatmış

Diğer bir nokta ise Burak Yılmaz’ın son derece istekli ve çalışkan olmasıydı. Golcü oyuncu, transfer defterini tamamen kapatmış ve tekrar takımına konsantre olmuş durumda. Çalışmada hayli moralli görünen Burak, takımının çalışkan isimlerindendi. Öte yandan son haftaların flaş ismi Sinan Gümüş de yüzü gülenlerdendi. Genç oyuncu böyle çalışmaya devam ederse kimse ondan formayı kolay kolay alamaz. Takımla çalışmaya başlayan Podolski ise henüz hazır değil. Alman yıldız her ne kadar kendini zorlasa da eksikleri var.

İki kupayı istiyorlar

Konyaspor maçı için çalışmalarını sürdüren Aslan’da oyuncuların neşesi gelecek için umut vericiydi. Futbolcular her ne kadar şampiyonluğun zor olduğunu bilseler de, şampiyonun belirlenmesinde kendilerinin başrol oynayacağının bilincinde. Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi’ni gözüne kestiren oyuncular, bu hedefler doğrultusunda kenetlenip tüm olumsuzlukları bir kenara bırakırsa sezon sonunda önemli bir başarıya imza atabilir.

YORUM YAZ