MENÜ

Hücum hattına çok iş düşecek

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ı 2-0 mağlup ederek zirveye yerleşen Galatasaray, şampiyonluk için çok büyük avantaj sağladı. Gerek geçmiş yılların istatistikleri gerekse takımın genel havası Fatih Terim ve takımının kolay kolay hata yapmayacağını gösteriyor. Bu sezon deplasman maçlarında kapalı savunmaları açmakta zorlanan Galatasaray’ın Rizespor karşısında da zorlanma ihtimali var. Okan Buruk ile çok iyi bir hava yakalayan Karadeniz ekibi 5.’lik şansını sürdürmek için mutlaka kazanmak isteyecektir. Galatasaray, sakin kalıp hücumsal anlamda daha verimli olursa üç puanı alacaktır. Tabi ki burada özellikle Diagne’nin çok daha fazla çalışması gerekecek. Eğer Rize savunmasını öne çekip takım arkadaşlarına alan açamazsa Sarı-Kırmızılılar skoru bulmakta sorun yaşar. Terim’in takımında hücum oyuncularına çok işi düşecek.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Sarı-Kırmızılı hücum oyuncuları hem son vuruşlarda hem de son pas tercihlerinde çok iyi bir başarı oranı yakalamak zorunda. Çünkü Rize savunması çok fazla gol şansı vermeyebilir.

Kim ön plana çıkar?

Haberin Devamı

Feghouli, Rize deplasmanında da takımının en büyük kozu olacak. Yıldız oyuncu, Belhanda’nın yokluğunda orta alanı yöneten isim olacaktır. Feghouli kalitesi ile skora direkt etki edebilir.

YORUM YAZ