MENÜ

Hedefe ulaştık

Abone Ol Google News

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup mücadelesinde Milli Takımımız, Lüksemburg’u konuk etti. Grupta oynadığı dört karşılaşmayı da kazanan Millilerimiz bu maça kadar kalesinde gol görmedi.

Haberin Devamı

Eşitlikle gitmek mucize

Millilerimiz karşılaşmaya özgüvenli başlasa da ilk dakikadan itibaren birçok aksaklıklar göze çarptı. Rakibine oranla çok daha iyi bir kadroya sahip olan Ay-Yıldızlılar organize olmayı başaramadı. 8. dakikada Eren ve Uğurcan arasındaki anlaşmazlığı iyi değerlendiren Martins araya girdi ve bu hatayı affetmedi. 0-1. 15. dakikada ise Kerem rakibinin müdahalesi sonrası ceza sahasında yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına geçen Cengiz skora dengeyi getirdi. 1-1. 18’de Enes ceza sahası içerisinde vurdu, kaleci gole izin vermedi.37’de Sanches, Kaan’dan topu kaptı ve Sianai’ye oynadı. Sianani ceza sahası içerisinde Uğurcan’ı mağlup etmeyi başardı. 1-2. İki dakika sonra ise Cengiz ortaladı, Chanot dokunu topağlaragitti. 2-2.Takım oyunundan uzak, birçok yönüyle aksayan Millilerimizin bu skorla soyunma odasına girmeleri bizim için şanstı.

Haberin Devamı

İsmail hayat verdi

Millilerimiz ikinci yarıda topa daha fazla hakim olsa da birlikte hareket etmekten uzaktı. Lüksemburg ise ilk yarıda uyguladığı cesur ataklarından vazgeçmiş durumdaydı. 60’ta Cengiz ortaladı Enes kafayı vurdu kaleci son anda çizgiden çıkarttı. 62’te cengiz ortaladı Zeki kafayı vurdu Moris yine başarılıydı. 69. dakikada Bohnert ceza sahasına oynadı, Rordigues tamamladı Lüksemburg bir kez saha önegeçti. 2-3. Oyuna sonradan giren İsmail Yüksek ilk Milli maçında ceza sahası dışından vurdu ve harika bir gole imza attı. 3-3. Maçın ilk dakikalarından itibaren rakibini küçümseyen ve takım oyunundan çok uzak olan Millilerimiz bu golle beraberliği almayı başardı ve B Ligi’ne yüksel

YORUM YAZ