MENÜ

Hataya yer yok

Abone Ol Google News

Ligin ilk yarsındaki temel sorunlarını çözen Galatasaray, bambaşka bir performans sergiliyor. Durağan, temposuz ve enine oyundan; süratli ve dikine bir oyun sistemine geçen Sarı- Kırmızılılar böylelikle gol atamama sorununu da çözdü. Bunun yanı sıra futbol zekası yüksek Mariano, Feghouli Emre Akbaba gibi isimlerin de devreye girmesi Fatih Terim’in takımına önemli bir ivme kattı. Galatasaray’ın, Yeni Malatyaspor karşısında da yine oyunu ileride kurmasını ve kanatları etkili kullanmasını bekliyorum. Tabii ki Malatya son dönemde her ne kadar istikrarsız bir performans gösterse de önceliği gol yememeye verecektir. Fenerbahçe derbisi öncesi kesinlikle hata yapmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar telaşa girmez ve 90 dakika boyunca mücadele ederse bu engeli de zorlanmadan aşacaktır.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Son haftalarda attığı goller ve etkili futboluyla takımına büyük katkı yapan Emre Akbaba bu maçta da kilidi açan oyuncu olacaktır. Emre fizik olarak da 90 dakika ayakta kalmayı başarırsa skora direkt etki edecektir.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Galatasaray son haftalarda gol yollarında son derece etkili. Bunda bireysel oyuncu performanslarının yükselmesinin yanı sıra takım oyunundaki mantalite değişikliği de büyük rol oynuyor. Sarı- Kırmızılılar taraftarı önünde erken bir gol bulursa derbi öncesinde büyük moral bulacaktır.

YORUM YAZ