MENÜ

Güzel final

Abone Ol Google News

İzlanda ile 0-0 berabere kalarak EURO 2020 Şampiyonası’na gitme hakkını elde eden Millilerimiz, grubun son maçında Andorra’ya konuk oldu. Daha az forma şansı bulan 11’le sahaya çıkan Ay-Yıldızlılar, mücadeleye iyi başladı.

Haberin Devamı

12. dakikada Enes, ceza sahası içerisinde vurdu top yandan auta gitti. 18’de Ömer sol çaprazdan vurdu, kaleciden dönen topu Enes tamamladı ve öne geçtik: 0-1.

İki dakika sonra Enes ceza sahasında yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Enes düzgün vurdu ve fark ikiye çıktı: 0-2.

Düşük tempoda geçen ilk yarıda oyun disiplinden kopmadık ve istediklerimizi sahaya yansıttık. Andorra kalemize gelmekte zorlanırken yedikleri erken gollerle oyundan koptular. Soyunma odasına Enes’in iki golüyle 2-0 önde gittik.

Tempo düştü

İkinci yarı daha düşük tempoda başladı. Millilerimiz, topa hakim olsa da hücumda etkili olamadık. Andorra da ilk 45 dakikadaki görüntüsündeydi.

68’de Nazım ortaladı, Berkay topu ağlara gönderi fakat ofsayt bayrağı havadaydı. 75. dakikada Yusuf ortaladı, Merih ceza sahasında kafayı vurdu kaleci son anda çizgiden çıkarttı.

Haberin Devamı

Gruptaki son maçımızda üstün oynadığımız karşılaşmadan 2-0 galibiyetle tamamladık.

YORUM YAZ