MENÜ

Gönderemezsen alamazsın

Abone Ol Google News

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray yoğun tempoya devam ediyor. Oldukça kalabalık bir oyuncu topluluğu ile antrenmanlarını sürdüren Sarı- Kırmızılılar'da bu durumun çok da sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturduğu söylenemez. Muhtemeldir ki Fatih Terim bu hafta içersinde bir çok oyuncu ile yollarını ayıracaktır. Aslında bu ayrılıkların ana sebebi sadece futbolcu sayısının fazla olması değil. Galatasaray’ın transfer yapabilmesi için mutlaka mevcut kadrosundan oyuncu göndermesi şart.

Haberin Devamı

Daha önce başarılı olamadılar

Gönderilecek isimler de hem bonservis getirisi olan hem de yıllık maliyeti yüksek isimler olmak durumunda. Bu tabloya uyan isimler belli. Başta Belhanda ve Babel olmak üzere bir çok ismi bu listeye yazabiliriz. Ama bu o kadar da kolay görünmüyor. Galatasaray yönetimi geçmiş dönemlerde de benzer durumları yaşamış fakat oyuncu gönderebilme konusunda çok da başarılı olmamıştı.

Orta alan soru işareti

Günümüzde transfer artık sadece futbolcuya imza attırmak değil yolları ayırmak istediğin isimlerle de uygun şartlarda ortak noktaya gelmek demek. Yönetimin yapması gereken bir an önce kadroya son şeklini vermek. Her ne kadar savunma ve hücum için çok ciddi sorunlar görünmese de orta alan koca bir soru işareti. Bu bölgeye en az iki transfer yapılamazsa Galatasaray’ın rakipleri ile rekabet edebilmesi çok zor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ