MENÜ

Gelişirsen kazanırsın

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Karabükspor’u 7-0 yenen Galatasaray ikinci yarıda tempoyu düşürmese muhtemelen lig tarihinin en farklı skorunu elde edebilirdi. Rakibin durumu, kadrosunun yetersizliği gibi bir bahaneye saklanıp, bu galibiyete gölge düşürmeye çalışmak ayıp olur. Çünkü böylesi maçlara konsantre olmak, olduktan sonra da bunu maç boyu sürdürmek hiç kolay bir mesele değil. Hele ki Karabük’lü iş adamları takımlarını motive etmek için bu maç öncesi pirim vereceğini açıklamışken! Onlara tavsiyem takımlarına ligde kalma yolunda yardım etmediler, bari düşerken rahat bıraksınlar. Koca camiaya bu gibi reklam kokan açıklamalar zarardan başka bir şey vermez.

Uzun uzun baktım

Maç ve bu prim meselesi hakkında bir çok şey daha söylenebilir ama benim için önemli olan başka bir konu var. 15 gün boyunca bir gün izin yapmadan sıkı çalışan Sarı-Kırmızılı oyuncuların galibiyet sonrası dönüş uçağında çektirdikleri fotoğraf. Tüm oyuncuların yüzüne tek tek uzun uzun baktım. Gördüklerim şu oldu. Öncelikle hepsi gerçek anlamda mutlu ve huzurluydu. Bu durum şampiyonluk yolundaki en büyük anahtar olacak. Gurur, arkadaşlık, samimiyet, inanç ve özgüven de bu karaden çıkarttıklarım oldu. Zaten hedefe ulaşmak için daha başka bir şeye de gerek yok. Ne demişler gözler kalbin aynasıdır.

Sonuç çıkaramadım

Bir diğer fotoğraftan daha az da olsa bahsetmek gerekir. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz geçtiğimiz günlerde daha önce başkanlık ve yöneticilik yapmış isimlerle bir araya geldi. UEFA ile yapılacak kritik toplantı öncesi fikir alışverişi yapan ekipten nasıl bir sonuç çıktı bilinmez. Ama ben fotoğrafa baktığımda pek de bir sonuç çıkmayacağını düşünüyorum. Maalesef futbol takımının, uçakta verdiği fotoğraftaki bir duyguyu göremedim. Özellikle de Galatasaray’ın düzlüğe çıkartmak için en önemli değerlerin başında gelen samimiyeti göremedim.

YORUM YAZ