MENÜ

Geldiği gibi gidebilir!

Abone Ol Google News

Milli arada sakatlıklar ve koronavirüs vakaları ile sarsılan Galatasaray, Çaykur Rize maçının hazırlıklarını eksik kadrosu ile sürdürüyor. Omar, Babel, Arda ve iki oyununcunun test sonuçlarının pozitif çıkması Fatih Terim’in takım omurgasını tamamen değiştirmesine neden olmuştu. Omar ve Babel diğer oyunculardan daha önce pozitif olduklarını açıklasalar da onların da Rize’de sahada olması zor. Sakatlıklarla başı dertte olan Sarı-Kırmızılılar'da Falcao’nun bu deplasmanda sahada olması öngörülüyor. Saracchi, Emre Taşdemir, Luyindama ve Etebo gibi hafif sakatlıkları olan isimler de zorlu deplasmanda forma giyebilecek durumda.

Haberin Devamı

Transferde hareketlilik

Yaz sezonu transfer döneminde sorun yaşayan Galatasaray Yönetimi, ara transfer dönemi için işi sıkı tutuyor. Ligdeki maç sayısının artması, pandemi nedeniyle takımdaki pozitif vakaların çoğalması gibi nedenlerle Mustafa Cengiz ve yönetimi harekete geçmiş durumda. Onyekuru ve Seri’nin yanı sıra Kenan ve Yunus Mallı için de nabız yoklayan yönetim girişimlerine başladı. Falcao veya Diagne’den birinin satılması durumunda ise takıma katılacak isimlerin sayısı artacaktır. Muslera’nın Ocak ayında takıma dönmesinin kesinleşmesi durumunda Fatih ile de yollar ayrılabilir.

Haberin Devamı

Adaylar açıklandı, ama...

26 Aralık'ta seçim yapma kararı alan Galatasaray’da ilk günlerde ortalık bir hayli hareketlenmişti. Fakat görünen o ki pandemi koşulları nedeniyle bu seçimin gerçekleşmesi mümkün görünmüyor. Vaka sayılarındaki artış sonrası getirilen kısıtlamalar her geçen gün seçim olma ihtimalini azaltıyor. Her ne kadar Burak Elmas, Metin Öztürk, Cengiz Özyalçın ve Mustafa Cengiz hazırlıklarını yapsa da 28 Şubat’a kadar genel kurulların yapılmasına izin verilmeyeceği bilgisi yüksek sesle konuşuluyor.

Seçim Mayıs'a kalırsa...

Kongrenin Mayıs ayına kalması durumunda ise oldukça çekişmeli bir yarış olacağı kesin. Camianın önemli bir kısmının desteğini alan Burak Elmas ve uzun zamandır çalışmalarını sürdüren Metin Öztürk bir hayli iddialı. Cengiz Özyalçın çatı aday olarak seçime girerken onun da alacağı oyların yüksek olacağı öngörülebilir. Mustafa Cengiz’in işi ise hiç kolay olmayacak. Cengiz’in resmi olarak adaylığını açıklaması durumunda gözler oluşturacağı listede olacaktır. Abdurrahim Albayrak ve Kaan Kançal’ın, Cengiz’in listesinde olup olmayacağı belirleyici etken olacaktır. Dursun Özbek’e verilen tepki oyları sonrası başkan seçilen Mustafa Cengiz’in aynı sebepten dolayı seçimi kaybetmesi sürpriz olmayacaktır.

YORUM YAZ