MENÜ

Fark liderliği getirdi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kasımpaşa yenilgisi ile liderlik koltuğunu kaptıran Galatasaray, ligde kötü günler yaşayan Bursaspor’u konuk etti. Maçın ilk bölümünde iki takım da topa hakim olma mücadelesi verirken, bunu başaran Galatasaray oldu. Orta alanda Belhanda, Selçuk ve Rodrigues’le etkili olan Galatasaray; golü 11. dakikada buldu. Nagatomo çıkmak üzere olan topu son anda Rodrigues’e kazandırdı. Rodrigues bekletmeden ceza sahası içindeki Gomis’i gördü. Yıldız oyuncu tek vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi: 1-0.

Rodrigues uçurdu

İlk golün pasını veren Rodrigues 42. dakikada bu kez golü kendi yaptı: 2-0. İlk kırk beş dakika boyunca sahanın tek hakimi olan Sarı-Kırmızılılar, rakibine tek bir pozisyon vermeden soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Bu kez 90 dakika

İkinci yarıda da benzer bir futbol vardı sahada. Galatasaray yine çok istekliydi. 49. dakikada Serdar farkı üçe çıkarttı: 3-0. 72’de ise Gomis bir kez daha sahaya çıktı ve takımını 4-0 öne geçirdi. Mücadele boyunca oyuna yön veren Galatasaray, bu kez iyi futbolunu maçın geneline yaymayı başardı. Sarı-Kırmızılılar için diğer önemli bir nokta ise Bursaspor’a pozisyon vermemiş olmasıydı. Aslan uzatma anlarında Gomis’in ayağından bir gol daha buldu ve sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı.

YORUM YAZ