MENÜ

Evinde güzel veda

Abone Ol Google News

Bu sezon kendi evindeki son maçına çıkan Galatasaray, Adana Demirspor’u konuk etti. Torrent geldiği günden bu yana olduğu gibi bu maçta da farklı bir kadro ile sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Tempo yüksekti

Karşılaşma tempolu başladı. İki takım da orta alanı çabuk geçerken, konuk takım 9. dakikada Yunus ile öne geçti: 0-1. Galatasaray bu golden sonra ön bölgedeki baskısını artırdı. Sarı-Kırmızılılar iki kanadı da etkili kullanırken, uzaktan şutlarla golü aradı. Galatasaray 30. dakikada Gomis’in penaltı golü ile beraberliği sağladı: 1-1. Torrent’in takımı rakip ceza alanda daha fazla olsa da skoru değiştiremedi. Seyir zevki yüksek ilk 45 dakika karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Kalite düşmedi

İkinci yarı da tempolu başladı. Galatasaray ikinci yarıya ön bölgede daha baskılı başladı. Adana Demirspor ise bu bölümde Vargas-Yunus-Balotelli üçlüsü ile etkili olsa da sonuç alamadı. 55’te Babel ortaladı, Kerem kafayı vurdu top ağlara gitti: 2-1. Sarı-Kırmızılılar bu golden sonra da orta alanın ön bölgesinde topu etkili kullandı. 63’te Kerem içeri çıkarttı, Gomis bitirdi ve fark ikiye çıktı: 3-1. 67’de Balotelli serbest vuruştan vurdu ve top ağlara gitti: 3-2.

Haberin Devamı

İddiasız iki takımın maçında beklentilerin çok üzerinde bir temponun yaşandığı 90 dakikada Galatasaray sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

YORUM YAZ