MENÜ

En iyisi Mariano

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İkinci kamp dönemindeki ilk hazırlık maçında Akhisarspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray’da organizasyon sorunları devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım topu ileri taşırken hâlâ çok yavaş ve Gomis hâlâ yeteri kadar topla buluşamıyor. Savunma konusunda da özellikle duran toplarda geçtiğimiz sezon yaşanan hataların benzerleri devam ediyor.

Sol bek ve stoper lazım

Öte yandan bu kadronun gelecek transferlerle ciddi bir değişime uğrayacağı kesin. Topu daha fazla ileri yönlendiren bir orta saha ve atakları hızlandıracak kanat oyuncusu alınırsa tablonun değişme ihtimali yüksek. Savunma için de mutlaka bir sol bek ve tecrübeli bir stoper alınmalı

Sinan artık zarar veriyor

Bir an önce sorun çözülmeli. Belli ki gitmek istiyor ve tutmanın da faydası yok. Bu haliyle hem kendine hem de takıma zarar veriyor.

Eren’i kaybetmek büyük hata

Akhisarspor karşısında bir dakika bile şans bulamadı. Gomis’i hazırlamak uğruna Eren’i tamamen kaybetmek büyük hata. Tudor’un bir an önce bu yanlıştan dönmesi gerekir. Eren’in de çok önemli bir oyuncu olduğunu birinin hocaya hatırlatması lazım.

Belhanda sorumluluk almıyor

Beklentilerin uzağında. Zaman zaman kalitesini gösteren hareketlerini görsek de yeteri kadar sorumluluk almıyor. Daha fazla oyuna girmeli ve fizik olarak da daha iyi olmak zorunda.

Maicon tek başına kurtarmaz

Hazır görüntüsü veren isimlerden. İyi bir savunma hattında çok iyi işler çıkartabilir. Ama Maicon’un tek başına savunmayı kurtarmasını beklemek hayalcilik olur.

Gomis’in fiziği yetersiz

Geldiği günden bu yana fizik olarak takımın gerisinde. Yıldız oyuncu sahada çok istekli olsa da istediklerini yapabilecek fizik kalitesi yok.

YORUM YAZ