MENÜ

Çok kolay oldu

Abone Ol Google News

Son haftalarda toparlanan Galatasaray, Kasımpaşa’ya konuk oldu. Sarrachi ile oyuna başlayan Fatih Terim, Onyekuru’yu ise yedek soyundurdu. Sakatlıktan yeni kurtulan Sarrachi 4. dakikada sakatlanınca, Sarı-Kırmızılılar mecburi değişikliğe gitti. Genç oyuncu, yerini Linnes’e bıraktı.

Haberin Devamı

Aslan tek kale oynadı

Galatasaray maça golle başladı. 7. dakikada Emre Akbaba ceza sahası içerisinde Feghouli’ye oynadı. Yıldız oyuncu zor pozisyonda vurdu Meriah’a çarpan top ağlara gitti: 0-1. 22’de ise Emre Akbaba’nın röveşatasında top Hadergjonaj eline çarptı, hakem VAR kararıyla penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Adem farkı ikiye çıkarttı: 0-2. Erken gelen gollerle rahatlayan Terim’in takımı kalesinde de ciddi bir pozisyon yaşamadı. Yeni kadrosu ve yeni teknik direktörü ile sahaya çıkan Kasımpaşa, hiçbir varlık gösteremedi. Savunmasını önde kuran ev sahibi takım geriye dönüşlerde sorun yaşayınca, kalesinde önemli pozisyonlar verdi. 41. dakikada Mariano’nun ortasında Adem topla ceza sahasına girip vuruşunu yaptı ve kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı: 0-3. Bu gol ilk yarının da skoru oldu.

Haberin Devamı

Tempo düştü

Galatasaray ikinci yarıda tempoyu düşürdü. Sarı-Kırmızılılar orta alanda topa hakim olup, rakibini üzerine çekmeyi düşündü. Kasımpaşa için bu yarıda da değişen bir şey yoktu. Yine takım olmaktan çok uzaklardı. 68’de Galatasaray Onyekuru ile gole yaklaştı, fakat Kasımpaşa savunması topu çizgiden çıkarttı. 77’de Feghouli vurdu kaleci Fatih başarılıydı. Rakibi karşısında istediği oyunu oynayan ve rahat bir galibiyet alan Galatasaray, çıkışını sürdürdü. Sahadan 3-0 galip ayrılan Fatih Terim’in takımı zirve ile puan farkını azaltmayı başardı.

YORUM YAZ