MENÜ

Cim bom böyle güzel!

Abone Ol Google News

Son 9 resmi maçında sadece 1 galibiyet alan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Lig ekibi Keçiörengücü’ne konuk oldu. Sahaya genç ağırlıklı bir kadro ile çıkan Fatih Terim, cezası sona eren Rodrigues’in yanı sıra Linnes, Maicon, Ahmet, Ömer ve Muğdat gibi tecrübeli oyunculara da yer verdi. Galatasaray ilk düdükle birlikte ön bölgeye yerleşti. Rakip yarı alanda başarılı bir pas trafiği yapan Sarı-Kırmızılılar buna rağmen rakip ceza sahasına girmekte bir hayli zorlandı. Keçiörengücü ise kontralarla pozisyon aradı. Bunda da başarılı oldu.

Haberin Devamı

İsmail Çipe devleşti

18’de ev sahibi gole çok yaklaştı. İsmail Çipe harika bir kurtarış yaparak topun filelere gitmesini engelledi. 25’te bir kez daha İsmail rakibi ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda geçit vermedi. Ceza sahasına giremeyen Galatasaray golü uzak mesafeden buldu. 32. dakikada Atalay Babacan ceza sahası dışından çok güzel vurdu ve Galatasaray’ı öne geçirdi: 0-1. Bu gol ilk yarının da skoru oldu.

Martin Linnes rahatlattı

İkinci yarı daha tempolu başladı. Galatasaray ileride daha etkili oldu. 49. dakikada Muğdat dar açıdan kaleyi düşündü, top direkten dışarı çıktı. 50’de ise Linnes ceza sahasına girmeden vurdu ve top ağlara gitti: 0-2. 1 dakika sonra ise golü Keçiörengücü buldu. 51’de Abdurrahman’ın kullandığı kornerde Ziya kafayı vurdu ve farkı bire indirdi: 1-2. 60’ta Galatasaray bu kez Yunus Akgün ile direğe takıldı. Genç oyuncuların başarılı performası ile galibiyete ulaşan Galatasaray, rövanş öncesi avantaj yakaladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ