MENÜ

Bu oyun sürerse Cim Bom kazanır

Abone Ol Google News

Hem ligde hem de Avrupa’da kazanarak sezona başlayan Galatasaray, oynadığı oyunla da iyi izlenimler bıraktı. Orta alanı süratli geçen ve topu son bölgeye taşımakta zorlanmayan Sarı-Kırmızılılar iki maçta da sıkıntı yaşamadı. Bireysel oyuncu performanslarının yüksek olmasının yanı sıra oyun sistemini takım halinde aksatmadan uygulaması Fatih Terim’in takımını galibiyetlere kolay taşıdı. Sıkışık bir takvimde yoluna devam eden Galatasaray için en büyük sorun yorgunluk olabilir. Fakat, Terim’in Neftçi Bakü maçındaki rotasyonu birçok oyuncuyu dinlendirdi. Sistemi ve kadrosu oturmuş Başakşehir karşısında savunmada bireysel hatalar yapılmaz ve mevcut oyunu sürdürürse Sarı-Kırmızılılar sahadan istediğini alabilir.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Sezona iyi başlayan Falcao son derece formda. Orta alandan istediği topları alabilen yıldız oyuncunun bitiriciliği takımının en büyük kozu olacaktır.

Kısa mesaj

Galatasaray iyi futbolla iki önemli galibiyet aldı. Fakat savunmada zaman zaman açıklar da verdi. Özellikle Luyindama’nın bu maçta çok daha diri olması gerekiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ