MENÜ

Bu orta sahayla Sivas'ta zorlanır

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fatih Terim’in göreve gelmesi ile ligde son derece başarılı bir performans sergileyen Galatasaray en kritik deplasmanlardan birine çıkıyor. Ara transfer döneminde sadece sol bekte Nagatomo’ya imza attıran Sarı-Kırmızılılar’da Ndiaye ise takımdan ayrıldı. İstenen takviyelerin tam olarak yapılamamasının yanı sıra Ndiaye’nin başka bir takıma transferi Galatasaray için bir handikap olabilir. Orta alanda asıl sıkıntıyı ise Fernando’nun sakatlığından dolayı oyamayacak olması yaratacaktır.

Orta alandaki bu köklü değişiklik Fatih Terim’i zorlayacaktır. Öte yandan savunmanın solunda kimin oynayacağı da maçın kaderine etki edecektir. Latovlevici’nin şu anki performansı ile sahada olması Sivasspor’un en büyük avantajı olur.

Kısa mesaj

Fatih Terim ile deplasman performansı da yükselen Galatasaray artık daha özgüvenli. Savunmadaki sorunlar da eskiye oranla azalmış durumda. Sivas deplasmanından galibiyetle dönüldüğü takdirde Aslan, Fenerbahçe deplasmanına kadar kayıpsız gidebilir.

Kim ön plana çıkar

Ndiaye ve Fernando’nun eksiliği Selçuk’un yükünü arttıracak. Yavaş yavaş form tutan tecrübeli oyuncunun ortaya koyacağı performans maçın kaderine direkt etki edecektir. Selçuk bu mücadelede hem savunmaya yardımı hem de oyunu konusunda kusursuz oynamalı.

YORUM YAZ