MENÜ

Bir puanlı başlangıç

Abone Ol Google News

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ilk maçında Club Brugge’a konuk oldu. Sarı-Kırmızılı takım mücadeleye ideal on biri ile çıktı. Karşılaşmanın ilk bölümünde Belçika ekibi hızlı ataklarla orta sahamızı kolay geçti. Kanatları etkili kullanan Brugge 8. dakikada Bonaventure ile golle çok yaklaştı.

Haberin Devamı

Babel fırsatı tepti

10. dakikadan sonra Galatasaray orta sahada toparlandı ve daha fazla topla oynamaya başladı. Seri, Lemina ve Babel ataklara yön verdi. 31. dakika kendi kaptığı topla ceza sahasına girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan yıldız oyuncu sert vurdu Mignolet yüzde yüzlük golü önledi. İki ekibin de tempolu oynadığı ve gol aradığı ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sonuçlandı.

Muslera devleşti

Belçika ekibi ikinci yarıya iyi başlayan taraftı. Lemina’nın oyundan düşmesi, temsilcimizin orta alanda aksamasına neden oldu. 51. dakikada Bonaventure, savunmanın büyük hatası sonrası Muslera ile karşı karşıya kaldı. Tecrübeli eldiven rakibinin şutunu zor da olsa çeldi ve skoru 0- 0’da tuttu. 53’te Muslera bu sefer ceza sahasında rakibin kafa vuruşunu çizgiden çıkarttı. Fatih Terim’in Lemina-Emre değişikliği ve Feghouli’yi merkeze çekmesi Galatasaray’ın temposunu yükseltti. 61. dakikada Feghouli ceza sahası dışından vurdu, top üst direğe çarpıp auta gitti. İki takımın da skoru değiştirme fırsatını yakaladığı mücadele 0-0’lık sonuçla tamamlandı. Temsilcimiz bu beraberlikle Şampiyonlar Ligi’ne bir puanla başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ