MENÜ

Baskıya rağmen iyiler

Abone Ol Google News

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz yakın zamanda isim vermeden onları hedef gösterdi ve "Ne halt yediklerini anlatacağım" dedi. Ancak iki yıldız, ağır eleştirilere rağmen tıpkı Sivas maçında olduğu gibi ellerinden geleni yapıyorlar.

Haberin Devamı

Sivas maçını kazanarak zirve ile arasındaki puan farkını eriten Galatasaray üç puandan fazlasını kazanmış oldu. Son haftalarda kazanmasına karşı 'iyi oynamadığı' için eleştirilen Fatih Terim’in takımı bu kez hem iyi oynadı hem kazandı. Belhanda, Feghouli, Arda, Emre Kılınç ve Taylan gibi ofansif bir kadro ile sahaya çıkan Terim bu tercihi ile işi kolaylaştırdı. Sivasspor karşısında takım olarak iyi oynayan Sarı-Kırmızılılar'da iki oyuncuya ayrı bir parantez açmak gerekir. Belhanda ve Feghouli... Hemen hemen her transfer döneminde adı gönderilecek oyuncular arasında geçen bu iki isim Sivas’ta alınan galibiyette başrol oynadılar. Özellikle bir gol bir asist yapan Belhanda maça damga vurdu. Bu iki oyuncu çok kısa bir süre önce Başkan Mustafa Cengiz‘in, "İndirimi kabul etmeyen iki oyuncu var. Ne halt yediklerini anlatacağım" diyerek hışmına uğramıştı. Bu açıklama Terim ile Cengiz’in arasında yeni bir krize neden olmuştu.

Haberin Devamı

Büyük bir hataydı

Açıkçası gönderemediği oyuncuları bu şekilde değersizleştirmek son derece anlaşılmaz bir durumdu. Yerlerine de aynı kalitede oyuncu alamamışken ve Florya’nın bu oyunculardan son ana kadar yararlanmak zorunda olduğu bilinirken bunları söylemek büyük bir hata oldu. Şimdi gelinen nokta gösterdi ki bu kadro yapısı içerisinde Belhanda ve Feghouli oyunu ileri taşıyabilecek ve fark yaratacak oyunculardan. İkisi de tüm ağır eleştirilere ve mobinge rağmen sahada ellerinden geleni yapıyorlar. Öyle ki şu anki maaşlarında indirime gitmeleri halinde yeni sözleşme imzalamaları bile sürpriz olmaz.

YORUM YAZ