MENÜ

Ayakta kalan istediğini alır

Abone Ol Google News

Fizik gücü yüksek, çabuk oynayan orta saha, Galatasaray’ın yine en büyük kozu olacaktır. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta orta sahası ayakta kalan ve topu iyi kullanan taraf sahadan istediğini alacaktır.

Haberin Devamı

Derbi galibiyetini, Gençlerbirliği’ni yenerek taçlandıran Galatasaray, ligin en formda takımlarından biri. Özellikle Lemina’nın yokluğunda orta sahanın nasıl bir performans ortaya koyacağı merak edilirken, Seri’nin geldiği günden bu yana en iyi maçlarını çıkartması Sarı- Kırmızılılar’ın sorun yaşamamasını sağladı. Fizik gücü yüksek, çabuk oynayan ve az pas hatası yapan bir orta saha oluşumu Galatasaray’ın yine en büyük kozu olacaktır. Sivasspor için de bu bölge kilit rol oynayacaktır. Kırmızı- Beyazlılar tedbirini buna göre alacaktır. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta orta sahası ayakta kalan ve topu iyi kullanan taraf sahadan istediğini alacaktır. Son haftalarda bu işi iyi yapan ve son derece moralli olan Galatasaray, bireysel hata yapılmazsa üç puana uzanacaktır.

Ön plana kim çıkar?

Haberin Devamı

Sakatlıktan kurtulduktan sonra her ne kadar fizik olarak tam hazır olmasa da Falcao gollerini atmaya başladı. Yıldız oyuncu hem bitiriciliği hem de rakip savunmayı hırpalaması ile takımına önemli katkılar yapıyor. Falcao bu maçta da skora direkt etki edecektir.

Kısa mesaj

Zorlu fikstüre giren Galatasaray kırılma maçlarından birine çıkıyor. Sarı-Kırmızılılar, hızlı hücum eden ve yetenekli ayaklara sahip olan Sivasspor’a karşı özellikle maçın ilk bölümünü çok iyi oynamalı. Fatih Te rim’ in öğrencileri ilk 15 dakikada rakibini durdurursa işini kolaylaştıracaktır.

YORUM YAZ