MENÜ

Aslan'a bir şok daha

Abone Ol Google News

Avusturya’da kamp çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Augsburg ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar’da yeni transferler Babel, Jimmy Durmaz ve Adem’in yanı sıra genç oyuncu Erencan da ilk 11’de yer aldı.

Haberin Devamı

Orta alan çöktü

8. dakikada İsmail ayağındaki topu rakibine verince Augsburg önemli bir fırsat yakalasa da skoru değiştiremedi. 13’te ise Alman ekibi savunmanın hatasını affetmedi ve Niederlechner ile öne geçti: 1-0. 30’da Gruezo uzaktan vurdu, Niederlecher’e çarpan top ağlara gitti: 2-0. İlk yarı boyunca özellikle orta alanda ciddi sorunlar yaşayan Galatasaray soyunma odasına 2-0 mağlup gitti.

Hatalar devam etti

İsmail Çipe’nin yerine yeni transfer Okan Kocuk’un kaleye geçtiği ikinci yarıya da Galatasaray kötü başladı 52. dakika Haan defansın hatasını iyi değerlendirdi ve golü yaptı: 3-0. Bir dakika sonra Russo uzaktan vurdu ve fark dört oldu: 4-0. Fark açıldıktan sonra oyundan iyice düşen Galatasaray’da 87. dakikada Ömer Bayram’ın golü farkı üçe indirdi: 4-1. Bu gol aynı zaman da maçın da skoru oldu. Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ