MENÜ

Aslan zorlanmadı

Abone Ol Google News

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi giren Galatasaray, Gençlerbirliği’ni konuk etti. Deplasmanda Fenerbahçe’yi mağlup eden Sarı-Kırmızılılar bu maça büyük bir özgüvenle başladı.

Haberin Devamı

Terlemeden...

Mücadelenin ilk dakikalarında oyuna hakimiyetini koyan ev sahibi takım, skoru bulmakta da zorlanmadı. 3. dakikada Ömer Bayram kornerden ortaladı, Donk kafayı vurdu top ağlara gitti: 1-0. Fatih Terim’in takımı erken bulduğu golle rahatladı. Orta saha hakimiyetini elinde tutan Galatasaray çok rahat bir oyun ortaya koydu. 27’de Mariano ortaladı Saracchi dokunamadı. Terim’in takımı çok net bir pozisyondan yararlanamadı. 33’de ise Mariano sağ kanattan yerden ortaladı, Falcao altı pasta tamamladı ve top ağlara gitti: 2-0. Sezonun en rahat ilk yarılarından birini oynayan Galatasaray, çok da terlemeden skora gitmeyi başardı.

Fark açılabilirdi

Sarı-Kırmızılılar, ikinci yarıya da tempolu başladı. Ev sahibi takım kanatları etkili kullanırken, tempoyu yüksek tuttu. Özellikle Onyekuru ile pozisyonlara giren Galatasaray’da başarılı oyuncu biraz daha becerikli olsaydı farkın açılması zor olmazdı. 69. dakikada Feghouli ceza sahasında içeri oynadı, Falcao tamamladı ve farkı üçe çıkarttı: 3-0.

Haberin Devamı

Karşılaşma boyunca tempoyu belirleyen, sürekli hücumu düşünen Galatasaray, skora çok kolay gitti. Son haftalardaki başarılı performansını yukarı taşımayı başaran Fatih Terim ve öğrencileri sahadan 3-0 galip ayrıldı ve zirve takibini sürdürdü.

YORUM YAZ