MENÜ

Aslan'ın anahtarı konsantrasyon

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligin son maçında Göztepe’ye konuk olacak Galatasaray, İzmir’e büyük bir avantajla gidecek. Beraberliğin yettiği Sarı-Kırmızılılar son haftalardaki formunu ve final kazanma becerisini bu mücadeleye yansıtacaktır. Böylesi maçlar için taktiksel ayrıntılardan bahsetmek çok gereksiz. Fatih Terim’in takımına şampiyonluk için son oynanan Yeni Malatya maçının ilk yarıdaki futbolu yeterli olacaktır. Hafta boyunca takımını hem stresten hem de rehavetten uzak tutmaya çalışan Terim de, taktikten çok konsantrasyonu ön plana koydu.

Ligin en formda takımı

Sene boyunca emek verip birçok zorlukla mücadele eden Sarı-Kırmızılı oyuncular bu maça her şeyin kendi ellerinde olduğunu bilerek çıkacaklar. Oyuncusu, teknik ekibi ve taraftarı ile ligin en formda olan takımı Galatasaray, şampiyonluğu bu aşamadan sonra bırakmayacaktır.

Bu istatistiğe dikkat!

Galatasaray bu sezon ligdeki 12 deplasman maçında 4 kez kazandı, 1 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. Ancak Aslan, son 2 dış saha maçında da 3 puana ulaşmayı başardı.

Ön plana kim çıkar?

Belhanda bu mücadelede takımının en büyük kozu olacak. Gerek savunmada gerekse hücumda takımına katkı yapan yıldız oyuncu, şampiyonluk maçında kilit rol oynayacak.

Kısa mesaj

Aslan’a şampiyonluk için 1 puan yetecek. Fakat sahaya beraberlik için çıkmak 1 puana yetmeyebilir. Terim’in takımı galibiyet için oynarsa hedefe ulaşması zor olmaz.

YORUM YAZ