MENÜ

Aslan Emre

Abone Ol Google News

Rusya’ya 2-1 yenildiğimiz maçın on birinde hem savunmada hem de orta alanda değişikliklere giden Lucescu, sahaya form düzeyi daha yüksek oyuncularla çıktı. İlk yarıda özellikle topa hakimiyetimiz ve hücum aksiyonlarını doğru yapma noktasında başarılıydık. Topun bizde olduğu anlarda rakip savunmayı zorlasak da İsveç’in uzun toplarında defansımız aksadı. Nitekim 34. dakikada yediğimiz golde de savunmamız Rusya maçındaki gibi acemiydi. Bu sorunun yanı sıra iyi futbolculardan kurulu bir topluluktan öteye geçmekte zorlandı. Ta ki Emre Akbaba oyuna girene kadar. Emre iştahı ve bireysel becerisi ile özlediğimiz heyecanı yaşattı. Galatasaraylı oyuncu attığı gollerle galibiyeti getirirken, Lucescu’ya da şimdilik nefes aldırdı. Bu geri dönüşler her zaman iyi gelişmeleri çağrıştırsa da Lucescu’nun da bu çocuklar kadar inanması gerekir.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Lucescu elindeki verimli kadroya takım savunmasını öğretebilecek mi?

Maçın starı

Oyuna sonradan girdi ve iki gol attı. Hem A Milli Takıma galibiyeti getirdi hem de Lucescu’ya nefes aldırdı. Alkışlar Emre’ye...

Haberin Devamı

Maçın olayı

Rusya maçında adeta dökülen Şener ve Hasan Ali ’nin bu maçta yedek kalması.

Kısa mesaj

Bir kez daha görüldü ki Lucescu’nun tüm bahaneleri yersiz ve komik. O da oyuncuları kadar inanır ve çok çalışırsa başarmamak için hiçbir neden yok.

YORUM YAZ