MENÜ

Aslan'dan aynı tarife

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında deplasmanda Bucaspor’a konuk olan Galatasaray, sahaya az ve fazla forma şansı bulamayan oyunculardan kurulu bir 11’le sahaya çıktı. Bucaspor ise genç oyuncuların çoğunlukta olduğu bir kadro ile maça çıktı.

Topu rakibe bırakmadı

Temposuz başlayan mücadelede Galatasaray topa hakim olan taraftı. Belhanda, Yasin ve Gomis ile rakip kalede baskıyı kuran Galatasaray 33. dakikada bu üçlünün hazırladığı pozisyonla golü buldu. Belhanda’nın mükemmel pasıyla topla buluşan Yasin ceza sahası içerisinde boş pozisyondaki Gomis’e oynadı. Gomis boş pozisyonda golü yapmakta zorlanmadı: 0-1. 45. dakikada ise bu kez Selçuk nefis bir pasla ceza sahasındaki Feghouli’ye oynadı. Yıldız oyuncu da tek pasla Yasin’i görünce, Yasin topu ağlara gönderdi: 0- 2. Bu gol ilk yarının da skoru oldu.

Skor avantajına rağmen

İkinci yarıda da Galatasaray oyunu domine eden taraftı. Sarı-Kırmızılı takım oyun disiplininden kopmadan baskısını sürdürdü. Bucaspor ise kendi yarı alanında kaldı. Fatih Terim’in takımı Antalya’da oynadığı hazırlık maçlarında olduğu gibi bu mücadelede de skor avantajına sahip olmasına karşın ciddiyetini sürdürdü. Sahanın iyilerinden Feghouli de attığı golle farkı üçe çıkardı: 0-3.

Disiplinden taviz yok

Her iki yarıda da rakibine üstünlüğünü hissettiren Galatasaray sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılarak adını bir üst tura yazdırdı. İlk maçtaki 3-0’lık skor avantajına rağmen mücadeleden ve oyun disiplininden taviz vermeyen Fatih Terim’in takımı ligin ikinci yarısı için de iyi sinyaller verdi.

YORUM YAZ