MENÜ

Acımasız!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’da İgor Tudor’un takımın başına geçtiği günden beri en fazla duyduğum şey ‘oyunculara nefes aldırmıyor’ cümlesiydi. Durumun biraz abartıldığını düşünüyordum fakat hiç de öyle değil. Hırvat teknik adam tam anlamıyla askeri eğitim yaptırıyor. Sezon boyunca takıma yükleme yapan Tudor, Slovakya’da zirve yaptı. Her koşu sonrasında oyuncuların yüzünde acıyı görmek mümkün. Futbolcular bu durumdan her ne kadar mutlu olmasa da takımın uyumu gayet iyi. Yeni transferler Gomis, Belhanda ve Maicon sırıtmıyor. Öte yandan Gomis ve Belhanda’nın arasından su sızmıyor. Her ne kadar henüz kampın başı olsa da Tudor’un bu tempodan vazgeçmeye pek niyeti yok gibi görünüyor.

Speedy Rodrigues!

Performans testlerine göre, takımın en hızlı ismi Garry Rodrigues. 26 yaşındaki kanat oyuncusu, yeni sezonda Tudor’un prensi olacak gibi görünüyor. Rodrigues, geçen sezonun devre arasında PAOK’tan 3.5 milyon Euro’ya transfer edilmiş ancak performansı beklentinin çok altında kalmıştı.

Pestillerini çıkarıyor

Sezon içinde, “Normal idmanlarımın yüzde 16-17’sini yaptırıyorum” diyen Tudor, acımasız yüzünü Slovakya’da gösterdi! Hırvat hoca takımın pestilini çıkarıyor!

Yağmurla başladılar

Türkiye, sıcaktan kavrulurken, Sarı-Kırmızılılar, ilk antrenmanı yağmur altında yaptı. Galatasaray, akşam ise basına kapalı bir antrenman gerçekleştirdi.

Akşam topla çalıştılar

Tudor, oyuncularına dar alanda pas ve topa sahip olma çalışması yaptırdı. Son bölümde ise 10’a 10 jokerli topa sahip olma ve orta çalışması yapıldı.

Kaptan dayanamadı​

Tudor’un yorucu koşuları, bazı isimleri pes ettirdi. Kaptan Selçuk İnan’ın yanı sıra Semih Kaya ve Ahmet Çalık, koşu testini yarıda bırakmak zorunda kaldı.

YORUM YAZ