MENÜ

Zirvede tutan oyun…

Abone Ol Google News

Şu açık ki, Trabzonspor sezon boyunca çok daha iyi futbol oynadığı birçok maçı kaybetti ya da berabere kaldı. Ancak dün detaylarda riski düşürmeyi bildiler. Maçın sonlarında baskı yediler. Ancak bu kez bu baskı süresini daha az tutmayı başardılar. 1-0’dan sonra topa kendi ortalamalarının üzerinde sahip oldular. Ama kontraya çıkarak rakibin baskısını ve akın sürekliliğini kırdı. Yani dünkü oyun aslında Trabzonspor’u ligin iki yarısında zirvede tutan oyundu. Özellikle ligin flaş oyuncularında Bakesatas’ın ceza sahası üzerindeki etkinliğini maç başına oranla oldukça düşürdü. Nwakaeme’nin yokluğunda Ekuban da ilk yarıda oyundan çıkmışken bu kontraları yapabilmek önemli. Bordo Mavli ekibin ligi kaybetmesi ligin sonunda bunları yapamayışından. Bunun ana sebebi Newton’ın orta sahada iki yönlü oyunu oynayacak Parmak, Ömür, Guilherme gibi oyuncularla oluşturduğu üçgenlerin baskıyı kırma yönünde sağladığı başarıydı. Erol Bulut maçın başında oyuna hakim oldu. Maçın sonunda doldurt boşaltla yetindi

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Hüseyin Çimşir acaba ne hissediyor? Ne düşünüyor?

Maçın starı

Sörloth’un adanmışlığı, gücü, darbelere dayanıklılığı gerçekten alkışı hak ediyor. Oyunun değilse de skorun Trabzonspor’da kalmasında kesin bir rol aldığını söylemek mümkün. Hem asisti hem finali yaptı. Gerçek bir Thor performansıydı. Ligin kaderini başında da sonunda da o belirledi. Bu kadar iyi başlamasa Trabzonspor yarışta olamazdı.

Maçın olayı

Erol Bulut bir sınıra gelip orada tıkanıyor. Dün kazanmak için her şey onun yanındaydı. Trabzonspor Yönetimi’nin üzerinde baskı vardı. Ama olmadı. Bulut kimse o tarafa bakmazken hep çok başarılı ne zaman herkes gözlerini o tarafa çevirse kaybediyor. Bunu değiştirirse en iyisi olabilecek potansiyele sahip. Yoksa görevin ne kadar zor olduğunu zaten en iyi o biliyor.

Kısa mesaj

Bir sezonu daha bitirdik. Umarım önümüzdeki sezonu da bitirmeyi, takvime sığdırmayı başarırız

YORUM YAZ