MENÜ

Ya Cengiz olmasaydı

Abone Ol Google News

Savunma merkezinde Premier League’de dakika almayan Çağlar ve yanında Seri A’da iki 90 dakikası olan Kaan’ı oynatmak bir zorunluluktu Ancak böyle bir tercih yaptığınızda orta saha merkezini Ferdi-Orkun ikilisiyle kurmanın defansif anlamda zorluk yaratabileceğini düşünmek de gerekirdi. Lüksemburg’un son derece süratli hücum 3’lüsü için fazlasıyla imkanlar oluştu. Fevkalade organize ve birbirinden farklı goller yedik.

Haberin Devamı

Diğer yandan maçın başındaki baskı her ne kadar iyi niyetli olsa da hücum olgunluğu açısından çok yetersizdik. Cengiz tabii ki içeri kıvrıldığı driplingleri yapacak ama sürekli 4 kişinin arasında dalarak bunu yapmaya çalışmak sonuç getirmedi. Ama ona kızmak mümkün değil çünkü tüm şanslarımızı onun ortalarından bulduk. Bunlar olmasa ne yapardık. İşte kendi kalelerine atacaklar, penaltı vs.

Başka bir şey üretemedik. Enes orta/karambol şanslarını başta değerlendirse belki skor farklı olabilirdi ama oyun için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Bizden çok daha organizeydiler. Böyle olunca eğer varsa oyuncu kalitesi farkı da görünmedi.

Haberin Devamı

Son 10 dakikada İsmail’i alıp orta saha merkezini biraz kalabalıklaştırınca Ferdi’yi sola yollayıp daha etkili olduk. Sanırım en başından buyana yapmak gereken de buydu. Merkezi hep en iyi şekilde tutmak her zaman şart.

YORUM YAZ