MENÜ

Volkan ve Webo

Abone Ol Google News

Bekir’in şoke edici hatalı geri pasında Holmen’in iki net gollük vuruşunu üst üste çıkaran Volkan Demirel, Fenerbahçe adına maçı tutan adam. Sakatlanmak pahasına yaptığı bu iki kurtarış kötü dizayn edilmiş takımını devre arası restorasyonuna kadar ayakta tuttu.

Haberin Devamı

Aykut Kocaman, Gökhan Gönül’ü ortanın sağında Topuz’un yanında, Orhan Şam’ın önünde sahaya sürdü. Gönül aslında bu pozisyonun oyuncusu. Oftaş’ta öncelikle burada oynuyordu. Ama asıl dikkat çekici olan Gökhan’ın kariyeri boyunca oynadığı bu bölgede hiç milli takıma çağrılmamış olması. Ne zaman Zico onu direkt sağ bek yapıyor, Gökhan milli de oluyor, Milan tarafından da isteniyor.

Kocaman’ın bu tercihi o bölgede etkileyici bir performans çizen Doka’ya karşı bir tedbir miydi? Yoksa genel olarak bunu deneyecek mi bilmiyorum. Ancak şunu söylemek lazım ki, bu tercih Doka’nın daha rahat Fenerbahçe kalesine yaklaşmasına neden oldu. Fenerbahçe’nin ilk yarıda işlemeyen oyununun tek nedeni bu değil tabii... Sezer oyuna girene kadar Fenerbahçe’nin orta sahasında top yapan adam azlığı vardı. Bir de üzerine top yapanların tamamının hücum oyuncuları olduğunu ve geriye hemen hiç gelmediklerini, tek yönlü oynadıklarını ekleyin. İşlemediler, hücum savunma biribirinden koptu. İBB çok rahat çıktı.

Haberin Devamı

Ama Volkan, Webo’nun kendisini büyüklere ispatlama güdüsü vs. onları da skorsuz kıldı.

Ne ilginçtir ki maçı Fenerbahçe adına zor sokan da yine aynı isimler oldu. Fenerbahçe normaline döndükten sonra Stoch’un şutuna reaksiyon gösteremeyen Oğuzhan gibi, maçın sonlarında Webo’nun usta avcılığına Volkan iki kez beklenmedik bir hamlıkla yakalandı.

En kötü anında takımını ayakta tutan Volkan iş kolaylayınca döküldü diyebiliriz özetle...

YORUM YAZ