MENÜ

'Valencia vazgeçilmez'

Abone Ol Google News

Min-Jae birkaç kritik pas hatası yapmış olabilir ama savunma üçlüsünün takım boyunu kısaltma yönünde çabası takdire şayan. Önde sert, iyi açılıp kapanan, geri koşmada çok büyük güçlük yaşamayan bir performans gösterdiler. Böyle olunca Sosa-Gustavo ikilisinin de oyun katkısı yüksek seviyeye çıktı. Antalya zaten bir savunma/kontra oyunu peşinde olduğu için kalabalık savunma yaptı. Ama yapmak istedikleri çıkışları istedikleri sıklıkta yaptıklarını söyleyemeyiz. Hiç şans bulamadılar demiyorum çünkü 1-0’ın hemen öncesinde öne geçen, 2-0’dan hemen önce de penaltı kazanan taraf olabilirlerdi. Ama genel planda rakibin boyunu uzatamadılar.

Haberin Devamı

İş duran toplara kaldı

Fenerbahçe’de eksik kalan bir hücum planıydı.

1-Kanat oyuncularının hücumu tamamlama ve genişletme anlamında katkıları olmadı.

2- Adam eksiltme çabası da yoktu.

3-Merkezden ara pas denemesi de neredeyse yoktu.

Böyle olunca üretim olmuyor. Bu Samatta’nın hem de bu güven seviyesinde oynayabileceği bir oyun değil. Mesut hazır değil diyorum ama Osayi de hiç olamayacakmış gibi geriliyor. Böyle olunca iş duran toplara kaldı ama Antalya da o anlamda iyi bir ekip.

Haberin Devamı

Antalya’yı zorladı

Pereira’nın gidişatı değiştirmek için yapacağı ilk iş Valencia’yı oyuna almaktı. Çünkü hücumda kimsenin yapamadığı hemen her şeyi yapabiliyor. Pas, dripling, hava topu... O yapıyor. Antalya savunmasını zorladı. Zajc da eldeki oyuncu grubunda merkezden 3. bölgeye top geçirmekte en hazır olanı. O da sahaya sürüldü. Mesut da bu haliyle dahi 1 asist yaptı. Ama aslında hepsinin merkezinde Valencia var. Vazgeçilmez.

YORUM YAZ